El programa de la productora de Toni Soler a Cuatro, Todo es mentira, té la baixa del presentador, Risto Mejide, per una lesió. Per compensar, han preparat un cara a cara  per si algú més sortia ferit: Juan Carlos Girauta, Laura Borràs o l'espectador ofès per les maneres de bar de Girauta. Entrevistaven Borràs el dia que el rei obre la legislatura:

girauta borras TEM

Cuatro

-Laura Borràs: "En la sociedad catalana hay un consenso que el rey no representa a la sociedad catalana"

-Girauta: "¡Mentira!. El partido de la señora Borràs considera los que no son secesionistas no son catalanes. El problema es de supremacismo. Yo ya no soy catalán porque ustedes me han amargado la vida como catalán. Yo no quiero ni serlo".

Els de Ciutadans es fan un tip de dir que els indepes reparteixen carnets de català i a Girauta se li escapa la veritat, és ell qui ha estripat el carnet de català: "Yo ya no quiero sentirme catalán". Català de naixement, toledà d'adopció i renegant de la condició de català. Insulta a la diputada Borràs: "Supremacista xenófoba racista". Borràs li ha d'aclarir que Girauta patina: "Miente. Yo no milito en ningún partido. Y es catalán quien se siente catalán, usted no reparte carnés de catalán".

girauta borras Cuatro

Cuatro

Borràs "Creí que era una entrevista, sin interrupciones del señor Girauta que secuestra a la audiencia". Girauta molt nerviós: "Me resulta desagradable hablar con usted. Me gustaría que no apareciera una golpista en TV todos los días, señora". La xarxa al·lucina amb les maneres de barra de bar de matinada:

Girauta insulta Borràs, la xarxa insulta Girauta i tot torna a començar. El problema que té l'exdiputat de Cs és que Girauta és català de naixement i això ho serà sempre. Si això li molesta diu molt més d'ell que mil tuits, renecs i programes de TV. Està a dos programes de considerar que per ell cridar a algú "¡catalán!" sigui un insult.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat