Aixecar-se de bon matí i observar que és trending topic Joan Carles Girauta, és un xut d'adrenalina més gran que prendre 4 cafès de cop. Penses: a veure quina n'haurà fet... En aquest cas, quina n'ha escrit. Perquè així com la societat es va desconfinant mica en mica, ell també. El seu cos. Però també la seva ira desfermada, que ha sortit a passejar per deixar tothom al·lucinant. Sobretot, per repartir galetes als Arrimadistas.

juan carlos girauta efe

Efe

Tot ha començat després del nou suport del seu ex partit a la pròrroga de l'estat d'alarma. La sisena de Sánchez. Alfonso Ussía, un demòcrata de cap a peus, fent el que en ell és habitual, escopir. A qui? A Arrimadas:

Molts defensors de la líder taronja han ensorrat Ussía per aquest comentari. I qui ha sortit en defensa seva? Bingo. El Capità Girauta, que s'ha posat la capa de cuñao i ha perpetrat alguns dels tuits més bojos que se li recorden, Com ha reaccionat al linxament al seu amigui Alfonsito?:

Tota una declaració d'intencions. Girauta desfermat. No ha estat l'únic tuit de les darreres hores:

tuit girauta

La xarxa hi suca pa com feia temps que no es recordava. Fins i tot, càrrecs de Cs a Madrid:

Com diria Boye, vagin a comprar crispetes... 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat