21 dies. Ni un més, ni un menys. Aquests són tots els dies que el presentador de l'emissora de ràdio RAC1, Jordi Basté, porta allunyat dels micrófons del seu programa matinal El món a RAC1, disfrutant de les seves vacances d'estiu. Programa que ara està presentat per Albert Sort. Un descans estival, que va començar el passat 16 de juliol, del que presumeix diàriament a les seves xarxes socials, compte d'Instagram, informant els seus seguidors de tot el que fa o deixa de fer. El diumenge 15 d'agost ho ha tornat a fer, per no perdre costum, i la imatge que ha compartit no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú.

Una captura del català, nascut a Barcelona, en la qual demostra que s'està divertint al màxim durant les seves merescudes vacances, després d'una intensa temporada de feina. Una fotografia que crida l'atenció per l'aspecte de Jordi, molt relaxat i feliç al seu pas per la platja, qui està recarregant les seves bateries per quan li toqui tornar a la rutina i aixecar-se, de nou, molt aviat al matí per oferir a tots els seus oients les notícies més rellevants de l'actualitat. Foto del periodista en l'emissora de ràdio RAC1.

amb jordi n'hi hagi prou ràdio|radi

Jordi Basté, Instagram

"Vacances. Dia 21". Així comença el missatge que el presentador de ràdio i televisió de Catalunya ha compartit a les seves xarxes socials, quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda de diumenge 15 d'agost. Una publicació en la qual Basté apareix tombat a la sorra de la platja, a sobre d'una tovallola blava i lluint una samarreta negra de màniga curta amb lletres blanques, de la companyia de teatre La Calòrica. Imatge que serveix per adonar-se del molt relaxat que està el locutor de ràdio, aprofitant com només ell sap les seves vacances d'estiu.

Igual com fan moltes altres persones que es troben lluny del seu lloc de treball, Basté s'ha deixat créixer una mica més la barba de l'habitual i lluu una imatge un tant salvatge, molt típica de l'estiu. Publicació, per cert, en la que també aprofita per fer una confessió als seus seguidors, més de 97.000, del que està fent aquests dies. "Dies de vi i de sorra". Paraules amb què deixa clar que per combatre l'onada de calor, no hi ha res millor que apropar-se fins al mediterrani, posar-se a remull i beure una copeta ben freda de vi. Jordi Basté sap com muntar-s'ho. No hi ha dubte. La foto de la que estem parlant és aquesta:

amb jordi n'hi hagi prou barba

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

I la foto del dret és la següent:

amb jordi n'hi hagi prou barba 2

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

Un cridaner aspecte, amb la barba més llarga i poblada, del què també han presumit altres presentadors. El valencià Pablo Motos, per exemple, no fa molts dies enrere, a través de les seves xarxes socials, va compartir un vídeo seu fent caiac per la platja de València, on es troba passant les seves vacances. Un vídeo que serveix per adonar-se del molt canviat que està el d'Antena 3, amb la barba molt més poblada, color taronja, i el cabell bastant més llarg, amb abundants canes. Una imatge val més que mil paraules i l'adjuntem a continuació perquè es pugui apreciar bé el que estem dient:

pablo motos canviat cabell|pèl barba

Instagram del presentador Pablo Motos

I és que l'estiu està fet per relaxar-se i desconnectar. I relaxar-se implica precisament això: no preocupar-se de res, aparcar les obligacions a un costat i deixar-se portar. El bo de la barba, els cabells blancs i la melena és que té solució. La barba, per exemple, s'afaita o rasura; les canes es tenyeixen i el cabell llarg es talla. Res que no es pugui solucionar. Mentrestant, a continuar vivint la vida, que bona falta fa. Demà dilluns 16 d'agost serà el dia 22 de les vacances de Jordi Basté. Amb quina imatge sorprendrà? Quin serà el seu sorprenent pla d'estiu?