Des del 9 de juny fins a l'11 de juliol, la cantant i actriu Lolita Flores ha estat a Barcelona, ciutat que adora i en la qual se sent com casa, en el marc de la gira de la seva última obra de teatre, Llévame al cielo. Una funció que ha representat en l'emblemàtic Teatre Apolo de la capital catalana, juntament amb seu company Luis Mottola, i que ha arribat a la seva fi. Tot i que, abans d'acomiadar-se del seu fidel públic català, Lolita ha volgut enviar un missatge, molt aplaudit, del que moltes persones s'han fet ressò a través de les xarxes socials.

Unes paraules que han tingut una gran repercussió i amb les que ha aprofitat per recordar un dels moments més especials que ha viscut a la capital catalana i no oblida. Parlem del dia que va ser entrevistada pel periodista i presentador de l'emissora de ràdio RAC1, Jordi Basté. Una conversa que va marcar molt l'artista nascuda a Madrid fins al punt que ha confessat que "em va fer plorar". Foto de Lolita i el seu company Luis Mottola als afores del teatre:

Perfil d'Instagram de Lolita Flores

Perfil d'Instagram de Lolita Flores

"És un as de la comunicació i és un home que realment m'ha ajudat moltíssim en aquesta etapa d'aquí de Barcelona". Aquestes van ser algunes de les paraules que Lolita Flores, durant la nit del diumenge 11 de juliol, va pronunciar a sobre de l'escenari del Teatre Apolo de Barcelona només finalitzar la seva última funció. "M'ha ajudat moltíssima gent de premsa, però ell em va fer una entrevista meravellosa que em va fer plorar, com avui també", va afegir la germana de la cantant Rosario Flores, visiblement emocionada, mentre rebia el fort i calorós aplaudiment del públic, molt entregat a ella. I és que Lolita es fa estimar.

Per a l'ocasió va lluir un afavoridor vestit estil americana rosa pastís amb botons daurats a la part del pit i cintura. "No sé si aquesta nit és amb nosaltres Jordi Basté, si al final ha pogut venir...", va rematar l'actriu i cantant espanyola, en forma de dubte, fent referència al presentador de RAC1. Unes paraules adreçades a Jordi Basté de les que ell mateix s'ha fet ressò a les seves xarxes socials. Encara que, tal com ha manifestat en el seu compte d'Instagram, no s'esperava per a res que Lolita Flores tingués aquest record d'ell. Motiu pel qual no ha pogut ocultar la seva grata sorpresa. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

Perfil d'Instagram de Jordi Basté

"Gràcies Lolita, quina gran dona i quanta generositat! Quina sorpresa!", escriu el que fos presentador del programa Nexes a TV3. Unes paraules que acompanya amb l'emoticona d'una cara amb cors als ulls, en senyal d'admiració per la cantant i actriu, també jurat en el programa d'Antena 3, Tu cara me suena, que escalfa motors per tornar a la televisió de cara a la pròxima tardor. Un bonic gest per part de Lolita cap a Jordi Basté amb el que demostra que és una dona molt agraïda, que no oblida fàcilment les coses que la marquen.

L'última vegada que el periodista va parlar amb l'actriu i cantant a la ràdio va ser precisament a mitjans de juny, per promocionar l'obra de teatre, Llévame al cielo. Aleshores Lolita va confessar a Basté que la idea de fer una productora de teatre li havia sorgit durant la pandèmia del coronavirus, no amb la intenció de fer-se milionària, sinó per donar feina als seus, fent gala de la seva generositat. També va afirmar que ella és la menys diplomàtica de la seva família. Motiu pel que va assegurar que "de mi s'ha dit de tot i tots els pals que no van poder donar a la meva mare me'ls emporto jo". Lolita mai deixa de sorprendre, a sobre o no dels escenaris. Sinó que li ho diguin a Jordi Basté, l'últim en donar-se'n compte. Si no ho sabia ja.