Eurovisió 2022 està fent embogir tothom, Rigoberta Bandini, VIPS, la Policia... Públic a Torí, gent des de casa seva, tothom plantat davant del televisor i amb un dit al mòbil per anar comentant la jugada a Twitter, que és des d'on realment s'ha de veure i seguir un certamen com aquest. De moment, tothom bocabadat, com era d'esperar, amb l'actuació de Chanel Terrero i el seu SloMo que ha estat una demostració absoluta de poder damunt l'escenari. Senzillament espectacular:

Olesa de Montserrat absolutament entregada a la seva veïna, que ha esclatat a plorar després de sortir de l'escenari:

Un dels que no perd punt a tot el que està passant a Torí és el gran Jordi Basté, fan absolut i que no se'n perd una. I pel que es veu a xarxes, no ha parat de comentar la nit, deixant clar que algunes actuacions li despertaven tant d'interès com una depilació de tots els pèls del cos amb unes pinces i pèl a pèl:

Hi ha hagut una actuació, però, que l'ha fet aixecar-se de la cadira, començar a xisclar d'emoció i aplaudir amb les orelles. Una actuació que ha desfermat l'eufòria del locutor de RAC1 i de molts espectadors, que no donaven crèdit al que estaven veient. Una demostració a mig camí entre l'homenatge als espanyols, l'esperpent i la genialitat. L'actuació del representant romanès i el seu Llámame:

Això de Hola mi bebebé, llámame, llámame ens ha robat el cor a tots, també a ell, que ja la veu (o això voldria) guanyadora:

Estem d'acord amb ell. Insuperable.