Ha arribat el dia: 20 de novembre de 2023, Shakira asseguda al banc dels acusats a la ciutat que més detesta, Barcelona, acusada de defraudar Hisenda durant els anys que va viure a la ciutat però ella diu que no vivia a la ciutat. Al final ha pactat i no hi haurà judici, accepta la culpa i paga la multa. Hi havia d'haver 117 testimonis previstos entre perruqueres, professors de zumba i veïns del carrer Muntaner amb Plaça Adrià, on vivia al pis de solter de Piqué, per acreditar si residia o no la majoria de l'any a Catalunya. La versió de la colombiana és inversemblant: sosté que Milan, el seu primogènit, va néixer a la Teknon però ella no es va instal·lar a viure a Barcelona fins 2 anys després, quan el nen va haver d'escolaritzar-se. El més probable era que Shakira s'assegués a la banqueta, pactés, pagués i marxés per sempre més.

Judici Shakira bona / Foto: Carlos Baglietto
Judici Shakira bona / Foto: Carlos Baglietto
Judici Shakira bona / Foto: Carlos Baglietto
Judici Shakira / Foto: Carlos Baglietto
WhatsApp Image 2023 11 20 at 10.07.35
Shakira de rosa entrant al seu judici, foto: J.B.
EuropaPress 5333787 14 july 2023 united kingdom london colombian singer shakira watches the
Shakira amagada i amb mala cara, EP

Shakira s'ha instal·lat a la seva mansió d'Esplugues, que tot i que està a la venda encara ningú no l'ha comprat, i allà ha tornat a fer-li la guitza al seu ex fent-lo esperar al carrer per tornar-li els dos nens i que passin unes hores amb son pare i els avis paterns. Aquest matí de dilluns abans d'anar a l'Audiència de Barcelona a ser jutjada ha obert el diari La Vanguardia i s'ha topat amb un article d'un periodista molt proper a Gerard Piqué, Jordi Basté, que explica el que no pot explicar Piqué. Basté retreu Shakira com utilitza els fills de mala manera: "Un any i mig després de la separació, Shakira continua fent rodar la maquineta del desamor, utilitzant els seus fills com a jokers. Als Grammy vestits de blanc apocalipsi, van aparèixer els dos nens cantant en el videowall en primer pla i ballant de matinada a la primera fila en l’espectacular actuació de la seva mare." Això d'espectacular actuació va per la seva faceta de cantant i de dona afectada per despit.

Milan Sasha Grammy Sevilla TVE
Milan Sasha Grammy Sevilla TVE

Basté segueix: "De la ruptura només en sabem un 10%, assegura Gerard Piqué. I aquest percentatge tan nimi l’hi devem a Shakira, que ens ha narrat la seva versió, que s’ha donat per bona en tres cançons. En sabem una part, no l’altra, que està callada protegint el valor més preuat de qualsevol relació trencada: els fills (algun dia potser s’elevaran a públiques algunes històries d’ella)". Basté sap coses, sap part de la versió de Piqué i sap què amaga Shakira a les seves cançons i que algun dia es podrà explicar: com es comportava la colombiana a casa, amb els sogres, el servei, la gent o amb Piqué. No cal ser molt imaginatiu per imaginar-se la diva tancada entre 4 parets d'Esplugues. Insuportable. Basté ja va advertir que tot plegat és "just al revés de com Shakira ho ha explicat". Al final la infidel haurà estat ella?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Basté Piqué TV3
Basté i Piqué TV3

Basté sap de què parla, fa 10 anys va divorciar-se la seva dona i mare de les seves dues filles, Georgia i la petita que encara és menor d'edat. "Quan em vaig separar, Sergi Pàmies­ em va donar el millor dels consells: busca un pis a prop de les teves filles. Ho vaig pactar amb la meva ex i des d’aleshores la distància no és l’oblit, sinó fomentar la tribu. Vam fracassar com a parella, però les criatures no han de pagar els errors". Shakira ja té la primera condemna i no és per frau fiscal. És per haver-ho fet tan malament amb els seus dos fills.