Aquest diumenge TV3 ha estrenat una de les seves noves apostes: Això no és un trio. Es tracta d’un programa d’humor, música i reptes presentat per Bibiana Ballbè, Ana Boadas i Àngels Molina que ha escollit Jordi Basté com a primer convidat.

L’espai va començar amb una recreació d’un dels temes de la pel·lícula La La Land, un espectacle convertit en tota una declaració d’intencions. El director i presentador d'El Món a RAC 1, Jordi Basté, va arribar a l’entrevista assegurant que gairebé no havia dormit, però això no el va privar de donar-ho tot. La professió periodística va centrar el seu discurs, en sincerar-se sobre què n’opina i què representa estar al capdavant d'un magazín radiofònic: “Els que fem ràdio al matí tenim una responsabilitat social molt important, però no vull canviar les opinions a la gent”.

Un món pel qual reconeix tenir passió: “La màgia de la ràdio és no saber a qui et dirigeixes ni quanta gent t’escolta, i no saber res més que el fet que tens un micròfon i que has de ser tu”. Després de fer un repàs per la seva trajectòria, va confessar que no tot és de color de rosa: “No hi ha cosa que odiï més que escoltar-me”.

El seu nou repte professional? Tornar a presentar un programa a la televisió: “M’ho vaig passar molt bé a TV3 i m’agradaria tornar-hi, sí. Però el que vull és un show, on pugui anar movent-me pel plató”.

Però si per alguna cosa vol destacar Això no és un trio és perquè els convidats hagin de sotmetre’s a proves. En aquesta ocasió, en reconèixer Basté que és addicte al mòbil, les presentadores el van obligar a deixar el telèfon dins d’una caixa just començar el programa. I per recuperar-lo van fer que demostrés la seva destresa en el bàsquet i superés una prova de memòria amb jugadors de futbol.

Però això no va ser tot, ja que abans d'acabar l'entrevista, el locutor es va endur un bon ensurt en entrar en un cotxe i trobar-se amb el cantant Guille Milkyway, amb qui va haver de cantar una cançó.

El programa, a més a més, ja compta amb Pilar Rahola, Chenoa, Carlos Latre i Núria Roca com els següents convidats. Amb què ens sorprendran?