Joel Joan es va incorporar a Twitter fa vuit anys. En aquest temps, ha aconseguit que el segueixin ja més de 75.000 persones. Totes elles comproven com, tuit rera tuit, l'actor i director defensa ferventment tot allò en el que creu: la seva professió, la seva gent i el seu país. El protagonista d'El Crack també ho és a l'hora de posar a lloc els ultres i tot aquell que odiï qualsevol cosa que vingui de Catalunya. Per exemple, la llengua.

joel joan ull

Joel Joan @joeljoanjuve

@JoelJoanJuve

Joan ha celebrat la seva xifra de followers amb un recordatori implacable. Una proposta reptadora a tots aquells que el segueixin: que continuïn fent com ell fa, escriure i expressar tot allò que senten en la nostra llengua, que el català continuï esdevenint no només un vehicle per comunicar-se, sinó una forma de deixar clar a l'unionisme més bel·ligerant que aquesta va ser, és i serà la nostra llengua.

I pel que sembla, la xarxa està disposada a fer cas de les seves recomanacions:

Segur que Joan continua sumant seguidors al seu compte. Sent com és, dels que diu a les coses pel seu nom i no calla davant ningú, segur que encara tindrem moltes tardes de glòria llegint el seu Twitter. En català, com ha de ser.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat