Joel Joan s'ha escalfat a twitter. 2021 s'assemblarà molt a 2020. Els independentistes trencant-se la cara per defensar que Catalunya serà un país més digne si pot decidir com organitzar-se. Una obvietat que a vegades requereix embrutar-se les mans i baixar al fang. Tot comença amb una anècdota: Jair Domínguez troba que alguns actors espanyols vocalitzen poc quan actuen. Un tuitaire ha volgut imposar a Joel Joan la condició d'"actor espanyol" i en Joel s'ha escalfat:

joel joan TV3

Joel Joan, TV3

Els cretins a twitter són fàcils d'identificar: tenen molt pocs seguidors i escriuen cagats de por, amagats en l'anonimat. Sense posar ni el nom ni la cara fent-se el milhomes. Molt patètic. Joel Joan, que ja té 50 anys, es diverteix deixant-los en evidència. En té per tots:

joel joan TV3

Joel Joan, TV3

Joel Joan en té prou amb quatre tuits per ensorrar-los a tots: feixista, racista, llimac, burro, idiota, feu pena... I el millor: xupapolles espanyoles

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat