Ha tornat 'Joc de Cartes' i ho ha fet amb rècord d'espectadors. Més de 400.000 espectadors van seguir el primer lliurament de la nova temporada presentada per Marc Ribas, el xef més reconegut de TV3, el madelman de la Costa Brava. Els seus músculs impacten més d'un i també la seva faceta televisiva, que atreu fins al 26% de quota de pantalla. Una barbaritat. Però la notícia no està en aquest nou pic d'audiència. Tampoc als nous restaurants anunciats que participaran en els pròxims episodis, sinó en la polèmica emissió del primer capítol. Segons diversos internautes van convidar un personatge amb un passat tèrbol. Es tracta de David Murga, responsable de L'Àmfora, un restaurant del Paral·lel de Barcelona.

Joc de Cartes Instagram
Joc de Cartes Instagram

Després de l'emissió del capítol, en el qual ni en David ni en Miquel no es van enfrontar a la prova final, les xarxes van esclatar. Destaca especialment un tweet d'una usuària, que explica la seva presumpta experiència amb en David. "Ahir molts i moltes de nosaltres vam haver de veure la cara del nostre abusador i/o estafador en prime time a la nostra televisió. Des que es va començar a anunciar l'emissió del programa he intentat bloquejar-lo i seguir com si res...", explica. Però la noia no es queda aquí. "Però la quantitat de missatges que he rebut durant l'última setmana, tant d'altres víctimes com de gent que li crida l'atenció que aquest individu campi al seu aire després de tot el que ha fet...", afegeix. Adjunta unes captures anònimes de conegudes i/o amigues seves que li afirmen que en David està "buscat per la Interpol". "Com pot sortir en TV3 un pavo que el busca la Interpol?" adjunta.

Un tweet que ha creat certa controvèrsia i que ha fet que el protagonista sigui preguntat sobre això. Murga visitava recentment el programa 'El Suplement de Catalunya Ràdio' i s'explicava. "A mi m'ha sorprès molt perquè no té res a veure amb 'Joc de Cartes'. Estan sent uns dies complicats. S'aprofiten moltes situacions mediàtiques per anar en contra de diferents persones. Nosaltres, des del primer indici i missatge que va sortir, ja estan denunciats. Són acusacions falses", detallava. Unes declaracions, no obstant això, que van causar ira a les xarxes. "Boníssim donar-li veu a l'assetjador i no a les víctimes", escrivia un internauta.

En David i en Miquel, uns penques

Repassant l'episodi en qüestió, tant en David com en Miquel van donar la nota constantment al primer capítol de la temporada. Ambdós no es van presentar a la prova final de 'La Confrontació' i van fer enfadar la resta de contrincants. A Ribas se'l notava molest: "És la primera vegada que això passa a 'Joc de Cartes'". No era per a menys: van presentar una paella "fumada" en la prova anterior que no va convèncer. Venedors de fum.