Viva Hitler. Aquesta barbaritat s'ha cridat al programa Cuatro al día, divendres 9 d'octubre de 2020, manifestació al barri de Salamanca de Madrid. Exaltats i ultres a qui la premsa rebaixa anomenant Cayetanos, criden contra l'Estat d'alarma decretat pel govern Sánchez per la inacció de Díaz Ayuso. Pancartes de No al bozal i molts manifestants sense mascareta. Un que va tapat amb ulleres de sol i un rètol a la cara s'acosta al micro i crida molt exaltat i aixecant el puny "Eres un demócrata de mierda. Viva Hitler, viva Hitler!". Aquest és el vídeo:

viva hitler cuatro

Un feixista crida Viva Hitler en directe a Cuatro

Eres un demócrata de mierda, viva Hitler (sic). La xarxa no dona crèdit de quin tipus de persones donen suport a la inacció del govern de Madrid i com el feixisme més atroç s'està infiltrant en la societat:

alejandro fernandez 4

joaquin prat Cuatro

Prat connecta amb el Barri de Salamanca, Cuatro

Hitler va assassinar 6 milions de jueus. El reporter català de Telecinco, Alejandro Rodríguez, ho rebaixa i diu que l'energumen delinqüent (delicte d'odi) "Es una persona que está inestable emocionalmente" i Joaquín Prat es limita a dir "Como mínimo. En el confinamiento a algunos se les ha ido la cabeza". I convindria que a Telecinco i Cuatro, Joaquín Prat i el reporter, diguin les coses pel seu nom. No són nervis, és feixisme.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat