Joaquín Prat és famós des que va néixer: fill del presentador més conegut de la TV del franquisme: Joaquín Prat sènior. Des del nom està predestinat i a Telecinco tenen tirada per fitxar fills de famosos: Terelu Campos, Rociíto o Lara Dibildos, cap d'elles no supera María Teresa Campos, Rocío Jurado o Laura Valenzuela.

joaquin prat platja gtres

Joaquín Prat amb mascareta dins de l'aigua, GTRES

Prat, en canvi, és molt solvent en els dos programes diaris que fa, unes vuit hores diàries de TV: El programa de AR i Cuatro al día.  Amb tanta feina ha de descansar i ja se sap: VIP a les Balears, paparazzi que l'enxampa.

joaquin prat en banyador GTRS

Joaquín Prat al seu veler a Formentera, GTRES

El copresentador d'Ana Rosa Quintana llueix en bermudes. Quan s'enfila al seu veler a Fomentera sonen els clics del disparador dels paparazzi. Fotos sense roba lluint un tipus envejable als 45 anys. Prat té una cara estranya de mirar però es manté esvelt camí de la cinquantena. Està separat de la seva dona Yolanda. En Blau ja va publicar que la productora Unicorn de la Quintana paga a Prat un salari de 1500 euros diaris (mig milió anual). A aquesta fortuna cal afegir el que cobra per fer Cuatro al día. Prat és ric, esvelt i divorciat. 

joaquin prat moto aquatica, GTRES

Prat lluexi tipet en moto aquàtica, GTRES

La que ha après a no aparèixer en bikini és la jefa Ana Rosa Quintana, de moment només queden a la retina les seves imatges en bikini de lleopart de l'estiu de 2019. Prat queda millor a les fotos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat