Joana Ortega no deixa indiferent. Si l'última gran aparició en públic va córrer de boca en boca per la trencadora samarreta que lluïa, sembla que aquest cop s'ha decantat per l'esport. Així es desprèn de les primeres imatges de la nova edició de Fora de Sèrie, el format de TV3 on l'exvicepresidenta de la Generalitat conversarà, dijous, amb el periodista Toni Clapés. Aquesta no serà, de fet, la primera vegada que es pugui veure la política catalana practicant esport, cosa que fa habitualment, tal com ella mateixa ha reconegut públicament. En concret, sembla que Ortega s'enfilarà en un ring de kick-boxing.

L'exdirigent d'Unió es dedica, després d'haver deixat els càrrecs públics, a la moda italiana i l'assessoria empresarial.

Procés judicial

Joana Ortega continua d'actualitat, tot i haver deixat la política, pel procés judicial que se li va obrir de resultes de la seva participació en la consulta del 9 de novembre. Precisament ahir, l'expresident de la Generalitat Artur Mas va considerar que la detenció de l'alcaldessa de Berga és una "salvatjada com ho són els casos d'Irene Rigau, Francesc Homs" i la mateixa Ortega.