Un altre director teatral català que es fica de peus a la galleda. Primer va ser Lluís Pasqual insinuant que plega perquè no vol posar llaços grocs al Teatre Lliure. Després el director de La Fura dels Baus demanant disculpes pels llacets grocs de dos tècnics seus saludant a Madrid i ara Joan Ollé. El director té una columna al diari El Periódico i ha decidit fer-la servir per insultar no només l'independentisme en general sinó actors de teatre i artistes en particular. A l'article Pido perdón ha escrit de companys com Toni Albà que és "el payaso tonto del régimen" i de Lluís Llach "el artista del régimen".

toni alba estelada ACN

ACN

L'excusa era l'aniversari de l'1-O i un home de la cultura com Joan Ollé ha qualificat així aquella votació: "No fue ningún referéndum; solo un 'happenning' multitudinario", "urnas de mentirijillas", "Un conocido mío se jactó de haber votado en cuatro colegios", "Con un 90% de síes deberían presentarse al premio Guiness de Bulgaria", "Cuando oigo lo del 'pueblo catalán' imagino una aldea de montaña", "Junqueras mintió a su militancia", "Núria de Gispert es más fascista que Arrimadas" ... 

1-O referendum policia Nacional Ull polota de goma - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

El director teatral allarga la seva llista i hi afegeix des de Pilar Rahola a El Nacional.cat.  Molts noms però se n'ha deixat un: Roger Español, a qui la brutalitat policial va rebentar aquell dia el globus ocular i ha quedat cec. Joan Ollé, un home de cultura.