Més que un president va ser el programa de Lluís Canut a TV3 previ a les eleccions del Barça que va tafanejar on i com viuen els tres candidats a president. Va fer un tractament equànime mostrant Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixas però furgant més en la intimitat dels dos més desconeguts i probables perdedors. La vida familiar de Laporta és coneguda de quan va presidir el Barça i la seva exdona i mare dels seus fills, Constanza Echevarría, ja no surt als mitjans.

joan laporta constanza echevarria GTRES

Constanza Echevarría i Joan Laporta, GTRES

joan laporta a casa seva tv3

Joan Laporta en la intimitat, TV3

El programa no va ser un èxit d'audiència, un correcte 10,3% per sota de Got Talent i d'El desafío de T5 i A3. Però queden per la retina les crítiques de "pijos" als candidats, a twitter. Per presidir el Barça s'ha d'avalar una part del pressupost i només ho poden fer persones benestants. Toni Freixa apareixia fent footing al Turó Park i sortint de casa seva a l'Avinguda Pau Casals de Barcelona. Aquesta és la seva dona, la guapa Alícia:

toni freixa footing TV3

dona toni freixa TV3

Alícia, la dona de Toni Freixa, TV3

El candidat Víctor Font va mostrar una bonica casa al mig de Granollers. És la Casa 1014 d'un famós estudi d'arquitectes, jugant a ping pong amb els fills i cuinant per la seva dona. Les imatges de bon pare de família són l'abecé de qualsevol campanya electoral:

victor font tv3

dona victor font TV3

Víctor Font a la Casa 1014 amb la dona, TV3

Tres candidats en la intimitat. Laporta va ser amenaçat a la porta de casa seva pels ultres quan era president i es va reservar més. No li cal donar-se a conèixer. És el més famós i el més que probable vencedor electoral diumenge. Que guanyi el millor.