Joan Laporta serà l'estrella de les eleccions al Barça de 2021. El candidat continuista que digui Bartomeu o el candidat d'Antoni Bassas i l'Ara ho tenen magre contra un enorme Joan Laporta. I més amb Vicent Sanchis i TV3 a favor.

joan laporta gtres

GTRES

El porgrama APM de dijous va recuperar un vídeo domèstic de Laporta al seu àtic de la Diagonal, davant de les torres de La Caixa i molt a prop del Camp Nou. Enfundat en la samarreta del 14 d'Holanda, la de Cruyff, unes talles més petita, passat de pes però en forma. Fent voltes i saltirons al jacuzzi del seu terrassot i assenyalant el Camp Nou:

laporta 1

laporta 0

laporta 2

laporta 3

@jlaportaoficial

Laporta és molt gran. És capaç de respondre a la pregunta Quans cops he follat aquest mes i que l'auditori l'aplaudieixi amb ganes. Si voleu veure-ho cliqueu aquí. Si voleu veure l'expresident corrent al jacuzzi: comença just quan les senyores grans clamen "presidente" i quan Sandro Rosell queda com un babau (al final el programa de la productora de Bassas també mata Rosell per l'entrevista a Jordi Évole). Aquest és el vídeo:

Youtube

Laporta ho té tot de cara per guanyar els comicis: els socis volen canvis, perdre de vist el mandat soso i poc trempant de Bartomeu i vist el que s'ha vist, Laporta sempre serà una superstar, bevent Moet i fumant un havà.

 laporta iot puro i moet GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Laporta 🎗 (@jlaportaoficial) on

Aquest Laporta 2.0 veu el Camp Nou des de casa, gairebé guaita la gespa des del seu àtic. Panxa n'ha tingut sempre així que sembla més que preparat per la cursa electoral. Que guanyi el millor.