No hi ha dubte que l'arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça ha donat una alegria, un optimisme i unes renovades esperances al barcelonisme després d'anys de penúries i d'anar pel pedregar. Des que Laporta va ser escollit com a nou president blaugrana, la massa social barcelonista i el famós entorn semblen mirar al futur, i al present, amb una altra cara. 

laporta

Joan Laporta / @jlaportaoficial

Els jugadors, amb Messi al capdavant, somriuen, els tècnics també, per descomptat, els aficionats. No hi ha dubte que Joan Laporta ha insuflat els culers amb una dosi extra de positivisme i de rauxa. I ho ha fet al seu estil, amb aquells gestos i aquella passió que tant s'han trobat a faltar. Només cal veure com va celebrar al vestidor del Barça d'handbol, o al de la Cartuja, el títol de Lliga dels primers i el primer títol de l'equip de futbol d'aquesta nova era al capdavant del club, la Copa del Rei. Un Laporta tan o més exultant que els jugadors, xocant de mans amb tots els membres del vestidor, un a un, i fent crits abraonats d'eufòria.

laporta handbol

Joan Laporta / @jlaportaoficial

Va ser veure això i els culers que van tornar a, com diria ell mateix, encigalar-se. Calia un rentat de cara al Barça. Començant per la llotja. Començant per la presidència. I Laporta protagonitza aquest canvi d'imatge del barcelonisme. Però aquest dimarts, qui ha passat per chapa y pintura ha estat ell mateix, en el sentit més literal de la paraula. Un Jan Laporta que després de despentinar-se en la celebració dels darrers èxits (i esperem que els primers de molts), havia de fer visita obligada al perruquer. En aquest cas, per una de les barberies de moda de Barcelona, Don Barbero, al carrer Villaroel.

laporta barbero

laporta barbero 2 

Allotjada al centre de Barcelona, l'emblemàtica barberia per on ha passat Laporta acull a algunes de les celebrities del panorama nacional i internacional. Fa dos anys, sense anar més lluny, Don Barbero Barcelonca encapçalava el top 15 dels millors salons d'Espanya amb el seu estil inconfusible. Per cert, la barberia és especialitza en barbes generoses, d'aquelles tipus hipster, tant pel que fa als clients com a alguns dels barbers... Qui sap, si el Barça guanya el doblet, Laporta podria fer una promesa i deixar-se una barba d'aquest estil...