Tricicle ha plegat, com Joan Manuel Serrat, com Dagoll Dagom... La cultura catalana deixa pas a nous talents i els deixa espai. El teatre trobarà a faltar tres estrelles (com la seva sèrie d'hotels a TV3): Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir. Tres actors que s'han fet cèlebres per fer riure, i han tingut la virtut d'aconseguir-ho sempre. Des del famós playback de "Soy un truhán, soy un señor" fent de mims pallassos a l'Un,dos,tres, passant per obres mestres del teatre mut com Exit o Slastic, insuperades paròdies dels aeroports i l'esport. Milions de persones els van gaudir a la cerimònia de clausura dels JJ.OO. de Barcelona. A TV3 a banda de Tres estrelles van triomfar amb Xoof, la dels nàufrags en una illa deserta diminuta. Han plegat en el millor moment de maduresa. Cadascun tira pel dret.

Tricicle GTRES
Tricicle GTRES

Carles Sans segueix fent teatre, després de dècades callat, xerra pels descosits al monòleg Per fi sol. Paco Mir és director teatral a banda de dibuixant, durant anys triomfant a El Jueves, i Joan Gràcia (65 anys) és el responsable de l'espectacle del restaurant Lío a Eivissa (director creatiu del Grup Pachá i director artístic del Restaurant Cabaret Lio Ibiza). Gracia està casat amb l'ex model Ana Fernández i tenen dues filles, una de les quals acaba de ser entrevistada per la revista Hola com a model i actriu. Aquests són els feliços pares amb les noies:

Joan Gracia ana Fernández GTRES
Joan Gracia i la seva dona Ana Fernández GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joan Gracia (@joangracia1)

La filla model i actriu del triciclo es diu Julieta Gràcia, i una de les marques més prestigioses de joies a Catalunya, Rabat, l'ha triat com a model de la seva nova campanya. Això li serveix per aparèixer al paper cuixé. Com ha acabat de model una interiorista com ella? "Fue realmente de casualidad, porque yo aún estaba acabando mi carrera de Diseño de Interiores en Elisava. Una marca de Barcelona quiso hacer fotos conmigo y la estilista conocía a mis bookers. Vieron mis fotos y preguntaron si tenía agencia y si quería ser modelo. Jamás me había planteado ser modelo, ya que siempre había visto fotos de mi madre y no me veía capaz de hacer lo mismo. Pero es un mundo que me está encantando y espero seguir descubriendo aún más". Aquesta és Julieta Gracia, 19 mil followers que augmentaran: 

Pels fans molt fans, té nòvio: "Por San Valentín optaría por alguna escapada romántica con mi pareja, pero mejor que la piense él. Tengo dos joyas que me regaló mi pareja de Rabat preciosísimas: una pulsera de oro blanco clásica con broche de 8, y un collar de aguamarinas con dos diamantitos que no me los saco"

Joan Gràcia és un home amb sort, tres dones a casa, una feina somiada a Eivissa i l'admiració d'un país al qual ha fet riure durant dècades. I la filla? Té gràcia.