A la dreta d'Abert Rivera hi ha sempre Joan Carles Girauta. A l'escó de la dreta del president de Ciutadans. Dos diputats a l'oposició del govern, sigui de Rajoy, sigui de Sánchez, que aspiren a governar. A les municipals de Madrid tenen una candidata que dona bé a les enquestes, Begoña Villacís. Però per fer fora Carmena caldrà el tripartit de dretes: Cs-PP-Vox. Així li ho ha recordat a Girauta i a tot el partit taronja la periodista del cor Isabel Rábago. La senyora de la boca gran que apareix a Viva la vida o a Ya es mediodía de Telecinco parlant de Rociíto o GH Dúo ha fitxat pel PP per portar la imatge de la candidata popular a la Comunitat de Madrid, un cop dimitida Cristina Cifuentes.

La periodista pepera acusa els taronges de ser pomelos, una altra fruita de color diferent: "naranja por fuera, roja por dentro". Rábago ha de ser molt de dretes per considerar que Rivera, Girauta i Cañas són rojos perillosos anti-Vox. El teatret de Ciutadans rebutjant Vox no se'l creu ningú que sàpiga qui governa Andalusia i amb quins vots. Però Girauta, acostumat als platós de Telecinco, li respon a Isabel Rábago com si estiguessin tots dos a El debate de Gran Hermano:

salvame  rabago2

Juan Carlos Girauta EFE

EFE

Girauta ja té una contrincant al seu nivell: Isabel Rábago, pepera, xafardera, exMiss Cantàbria i exconcursant de Supervivientes. Fa tuits polítics amb memes de la seva cara sorpresa a Telecinco en bucleAmb assessors així, el CIS dona al PP de Pablo Casado la quarta posició a les enquestes. Què podria anar malament?