Twitter el carrega el diable, o un mico amb pistoles. Girauta té el dit fàcil i com que la pistola només la porta el seu soci Santiago Abascal, el polític catalano-toledà es conforma a disparar tuits, algun tan ràpids que els ha de retirar. El periodista Joan Carles Girauta ara es fica amb els artistes. Un tuit de l'actriu Anabel Alonso sobre les diarres, les físiques, d'Albert Rivera l'ha molestat:

anabel alonso cabells @anabelalonso_of

@anabelalonso

girauta rivera gtres

GTRES

Rivera dispara i altres fan de palmeros. A una actriu lesbiana li molesta que Cs vagi a l'Orgull Gay mentre pacta amb homòfobs i Girauta no la tolera. Inés Arrimadas va insultar a crits de "fascistas" als gays. Girauta insulta l'actriu i activista LGTBI "basura fracasada". La xarxa veu que l'actriu no insulta i Girauta, estrany en ell, sí. Ciutadans segueix amb l'insult com una forma de debat polític:

La xarxa colpeja a Girauta on més mal li fa: en el seu ego. ¿A quin artista basura fracassat es devia referir? a Toni Cantó? a Felisuco? Al mateix Girauta guitarrista? Girauta ja va haver de retirar un tuit quan va imposar a periodistes si podien dir o no "presos polítics". Un biaix ultra contra la llibertat de premsa que va haver d'amagar però En Blau va conservar-ne el rastre. Retirarà ara els seus insults homòfobs?