Un café con Susanna és l'entrevista inicial d'Espejo público cada matí, patrocinada per Marcilla. Els tertulians hi veien "un milagro: la resurrección de Santiago Abascal". No es prodiga massa als mitjans però on se sent còmode segons confessió pròpia és amb Ana Rosa Quintana i amb Griso, un altre tret en comú de les dues reines dels matins (espanyols). En el resum de la temporada qui més ha pres cafè amb Susanna ha estat Albert Rivera però un altre cafeter li trepitja els talons: Santiago Abascal.

abascal griso rivera ant 3

Antena 3

 Aquest dijous ha tingut una feblesa, una pregunta aparentment inòcua l'ensorra. I no va de cafè sinó d'alcohol. Un test final ha agafat desprevingut el líder de la ultradreta. Griso: "¿Cuándo fue la última vez que tomó una copa de más?". S'espera que fugi d'estudi i parli de la joventut però per sorpresa de tots, excepte de Griso que no repregunta mai, Abascal respon: "Este fin de semana he tomado un vino de más". Com? s'ha passat amb l'alcohol fa 4 dies. La resta del test queda en un interès menor: "No tengo tatuajes", "Celebré el gol de Iniesta en la Plaza de España de Vitoria", "Muchos seguidores culés con bandera de España me saludaron en la final de Copa del Rey", "No iré con el Barça en una final de Champions si no es un equipo español", "Hay muchos españoles que han votado a Vox y son homosexuales, no eligen la bandera arco iris de un lobby sino la bandera de España"... 

Al final pactarà amb PP i Cs per governar a Madrid i Múrcia: "Pretendian un trágala, que regalaramos los votos de los que confiaron, pero eso es pasado, pelillos a la mar". Sobre si Vox discrepa del tripartit de dretes: "No hay división en Vox, lo ha alimentado el PP y sus medios de comunicacion acólitos que hacen novelas sobre lo que pasó".

abascal griso ant 3

Antena 3

El millor és que els tertulians de Griso parlen que Abascal estava desaparegut i en realitat estava bevent massa vi: No estaba muerto, estaba de parranda.