A Federico Jiménez Losantos tant li fa parlar de polítics indepes com de la filla menor d'edat de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Sobretot, quan deixa anar la seva llengua viperina i el seu florit verb carregat de verí quan alguna cosa no acaba de fer-li el pes. Julia Janeiro, germana d'Andreíta per part de pare, és a punt d'arribar a la majoria d'edat. El periodista ha sucat pa en el conflicte engegat unes setmanes enrere entre la Esteban i la Campanario arran que la princesa del poble va citar la filla a Telecinco.

maria jose campanario hija julia GTRES (1)

Julia Janeiro i María José Campanario (GTRES)

Juls Janeiro, com es fa dir a xarxes, farà 18 anys en unes setmanes. De moment, píxels a la cara. Una cara que Losantos no dubta en criticar, especialment pel maquillatge que s'hi posa la jove: "Ha subido un vídeo vulgarote, con una cara tan pintada que es difícil distinguirla de la puerta, pero con un descaro que anuncia días de descoco tentacionesco", escriu al diari El Mundo.

Federico Jiménez Losantos Twitter

Federico Jiménez Losantos (Twitter)

Tuf de ranci en la descripció d'un Losantos que també parla del cos de la noia, especialment d'una part concreta: "Juls exhibe en redes un pandero kardashiano en la piscina, mohín pecaminoso". I li albira un futur: "Una mamá bien conservada y una hija descarada pueden ser influencers gemelas".

julia janeiro

julia janeiro 2

Julia Janeiro

Si Losantos parla així d'ella, ni ens imaginem com ho farà quan sigui major d'edat.