Jesús Vázquez és el Guadiana a Mediaset. Revifa i desapareix de forma regular: de veure'l a tot arreu a no trobar-lo enlloc. Actualment l'onada creix: presenta 'Idol Kids', a punt d'arrencar 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i entrevistat de campanetes al programa de Bertín Osborne. T5 el sobre exposa de forma brutal per fer bullir l'olla, i el mític presentador gallec de 55 anys s'obre en canal, repassant la seva vida. Un dels capítols més tèrbols i dolorosos serà un moment estel·lar de la trobada amb el polèmic Osborne​: el 'Cas Arny'. 

jesus vazquez chester arny2

Jesús Vázquez Cas Arny Cuatro

Han passat 25 anys, però la ferida continua fent-li mal, per molt que asseguri que no guarda rancor a ningú. Les va passar magres, acusat de formar part d'una xarxa de prostitució de menors en un local de Sevilla, estigmatitzat i finalment absolt per manca de proves. Ja ho va explicar amb tota mena de detalls en un 'Chester' amb Risto Mejide: "Un señor de un juzgado de Sevilla que no se identificó llamó a mi madre diciendo que si yo no me presento al día siguiente en los juzgados van a dictar una orden de ingreso en prisión contra mí." Un complot amb intencions mai no aclarides del tot: "eran los testimonios de cuatro chavales que decían que habíamos abusado de ellos... Yo ni siquiera llegué a ir nunca a  ese bar". Vázquez s'emociona cada cop que rememora aquell infern, com torna a demostrar a 'Mi Casa es la Tuya', especialment pel mal que li va causar a la persona que més s'estima: la seva mare, Chus Martínez: "enfermó durante el juicio"

Bertín Osborne amb Jesús Vázquez T5

Bertín Osborne entrevista a Jesús Vázquez T5

Jesús Vázquez amb Bertín Osborne T5

Jesús Vázquez amb Bertín Osborne T5

Jesús Vázquez recorda mare amb Risto Mejide a Chester Cuatro

Jesús Vázquez recorda sa mare amb Risto Mejide a Chester Cuatro

El programa, enregistrat a la lluminosa i solejada Formentera ens trasllada a una Espanya fosca, horrible i trista. Fan bé de recordar-ho, per evitar que torni.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat