Jesulín de Ubrique és una dels toreros més importants i famosos d'Espanya. Tanmateix, per la majoria de la població és conegut per la seva relació amb Belén Esteban i María José Campanario. La primera es va dedicar a vendre la seva vida pels platós de televisió. Ell sempre s'ha mantingut en un discret segon pla, però s'ha aprofitat del seu interès mediàtic per concedir alguna exclusiva. Ara la seva estratègia ha canviat. No concedeix entrevistes sobre la seva vida privada, però participa en programes d'entreteniment amb què netejar la seva imatge. Se li va poder veure a 'El Desafío', a 'El camí a casa, 'El Hormiguero' o 'La meva casa és la teva'. Actualment grava la seva participació a 'MasterChef Celebrity 8' per 30.000 euros setmanals.

Aquesta aparició de Jesulín de Ubrique en mitjans de comunicació no seria només per millorar la seva imatge pública, sinó perquè des que va deixar la seva professió es troba en números vermells. Ha hagut de vendre algunes de les seves propietats, fins i tot utilitza la seva finca per a batejos, casaments i comunions. De fet, això faria pensar que no està tan arruïnat com fan creure.

Jesulín d'Ubrique atresmedia
Jesulín d'Ubrique atresmedia

Quan més diners van reunir va ser en la seva època de màxima esplendor a les places de toros. L'home més desitjat. Amb els milions que va guanyar es va comprar una finca a Prat del Rei. Va construir una mansió espectacular amb més 300 hectàrees de terreny i més de 2.000 metres quadrats, un gimnàs particular i fins a una plaça de toros al seu interior.

"No estic arruïnat. La meva dona i els meus fills tenen el futur assegurat". Ha venut dues de les seves propietats, però en té d'altres, com el xalet d'Arcs Greens i un altre habitatge a Ubrique. Va vendre la casa d'El Bosque i un altre apartament de Marbella.

Jesulín d'Ubrique
Jesulín d'Ubrique

Les xifres de les seves empreses

En el dia d'avui es dedica a la ramaderia. Tanmateix, no pot presumir de números en les seves societats. Agrocoinver SL, destinada a la comercialització de gasolineres, no reflecteix activitat des de 2004 (aleshores amb deutes de 282.000 euros); Ubrivalor SL i Rurrainver SL, de negocis immobiliaris, van desaparèixer amb pèrdues que s'acostaven als 100.000 euros entre les dues. L'única activa és Correcostas 121 SL, dedicada a les activitats recreatives i d'entreteniment.

"Prefereixo tenir un xalet molt bo en un lloc molt bo". I respon als seus detractors dient: "Que volen dir que Jesulín està arruïnat i mort en combat? Doncs sense problema".