Belén Esteban està molt orgullosa d'Andrea Janeiro. La seva filla va decidir apartar-se dels mitjans de comunicació quan va complir la majoria d'edat, malgrat ser filla de dues de les persones més famoses d'Espanya. En el seu comunicat demanava de mantenir l'anonimat, no volia ser un personatge públic. Li apassionen els mitjans de comunicació, però no para posar-se davant d'ells sinó darrere. Va estudiar comunicació audiovisual al Regne Unit. Una carrera universitària que va costejar sola la col·laboradora de 'Sálvame'. Jesulín de Ubrique no va voler posar ni un euro, ja que segons ell hi ha universitats molt bones a Espanya i això és un caprici.

Encara que a Andrea Janeiro no li agrada que la seva mare parli d'ella en públic, Belén Esteban no va poder evitar mostrar-se orgullosa en xarxes socials. "Filla, de sobte no he trobat la manera de dir-te'l, però vull que sàpigues que el meu cor s'assegui molt orgullós de tu. No te n'has adonat, però per a mi, que siguis la meva filla, és el regal més gran que Déu em va poder donar. La teva valentia i força són la meva admiració, has sabut anar de davant les circumstàncies de la vida malgrat tot" comença en les primeres línies.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro presenta un programa d'entrevistes

Andrea Janeiro està centrada en el seu creixement personal i professional. En el dia d'avui treballa com a periodista i community mànager a Los Angeles. Ha estat la revista Lecturas la que ha revelat que la filla de Belén Esteban presenta el seu propi programa d'entrevistes. Aquest treball el compagina amb les xarxes socials de 'Sabors de l'Esteban', l'empresa de la seva mare.

És per això que Belén Esteban va viatjar fa unes setmanes als Estats Units. Segons la publicació, Andrea Janeiro també va estar uns mesos vivint a Nova York on va realitzar pràctiques en una ràdio local.

Andrea Janeiro efe
Andrea Janeiro efe

Andrea Janeiro mai no s'ha aprofitat de la fama dels seus pares. Ha volgut formar-se i ser totalment independent. Belén Esteban se sent molt orgullosa d'ella i valora molt el seu esforç. Li ha pagat els estudis que és el regal més gran que poden fer-li uns pares a un fill. Es va formar a la Universitat Birmingham Metropolitan College, on va cursar el grau en Comunicació Audiovisual. A més, va compaginar els seus estudis amb treballs com a professora particular d'anglès, espanyol i francès per a nens de Londres.

Andrea Janeiro li apassiona la ràdio, és el seu mitjà de comunicació favorit. A Espanya ja va fer pràctiques a Los40. En el dia d'avui, a la seva primerenca edat té un dels currículum més prestigiosos d'Espanya i és probable que algun dia torni a Madrid, ja que troba a faltar la seva mare, i s'escolti parlar d'ella.