Jessica Goicoechea celebra deixar enrere el maleït 2020 que per ella va ser més fatídic. La model barcelonina de 23 anys va patir durant el confinament una agressió masclista de qui era el seu nòvio, el també model  River Viiperi. Des d'aleshores són exparella i la policia té el vídeo de l'agressió. Pendent de resoldre's judicialment, la model segueix sumant seguidors a un dels comptes d'instagram catalans més hot i seguits. Aquest divendres 1,4 milions han vist Jessica a una platja. Seria nudista perquè ella va sense calces ni bikini. A pèl:

100 mil likes en 4 hores, i pujant. Ella es limita a dir "La calma després de la tempesta". Qui fos sorra. Els comentaris l'adoren:

  • jhaelavilla Yo pensando que era nieve y me doy cuenta que es arena JAJAJA
  • gonzalo_lazaro Playa + desnud@= plan perfecto
  • hugsxhugo Que guapísima por favor 😍
  • iinmamcpd Siempre diva nunca indiva ❤️

A la Barceloneta crospint-se un Mc Menú o a l'Índic sense roba. La foto bona seria la marca que deixa el seu cos a la sorra. Fabulosa i separada d'un cretí. Diva Jessica.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat