És una cosa que sens dubte s'estudiarà a les carreres de màrqueting, publicitat i relacions públiques en els propers anys. Potser en les pròximes dècades... I tot gràcies a Jessica Goicoechea i al nou anunci de VICIO. Una pancarta que ja està marcant tendència i que marcarà un abans i un després al món de la comunicació. Passin, vegin i petem la xerrada:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICI (@ganasdevicio)

"VICIO, les burgers favorites de GOICO," resa la gegant pancarta que s'ha col·locat en ple centre de Madrid. Un missatge brutal, alhora que subliminal, amb segones. I és que GOIKO és una dels principals competidors de VICIO al mercat de les hamburgueses. D'aquesta manera, els i les publicistes de VICIO han volgut jugar amb Goicoechea, agafant només les primeres cinc lletres del seu cognom, regalant-li una hamburguesa i fent-li una foto. Amb aquest simple gest i una mica d'imaginació s'han fet virals. El seu post a Instagram ho rebenta: acumula gairebé 30.000 likes i el seu compte suma ja 107.000 followers. Acollonant.

Així és una hamburguesa VICI - Instagram
Hamburguesa VICI

La rematada: vídeo viral

VICIO no en va tenir prou llançant la campanya amb una sola pancarta en plena zona cèntrica de la capital d'Espanya. La firma de burgers va anar més enllà i va rematar la seva rodona tarda amb un vídeo que corre com la pólvora a Instagram. En ell es veu a Jessica degustant les patates fregides casolanes de VICIO, també la seva "salsa vici" i al final un missatge demolidor: "En aquesta taula plena de vici tenim tot el que li agrada a Goico". A GOIKO s'estan estirant els cabells: es diu que ahir van passar molt mala tarda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICI (@ganasdevicio)

Tot gràcies a 'Masterchef'

VICIO va ser una idea d'Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef 7'. Quan el xef va sortir victoriós de les cuines de Macarena Rey no va tardar a despuntar. Ràpidament va treure el seu primer restaurant virtual que no tardaria a convertir-se en realitat. Era 'VICIO', un resto en el qual se serveixen hamburgueses bones, maques,suculentes, bé de preu i que, com sabem, agraden molt a Goico. Arran d'això, Puig es va armar un bon equip no tan sols per a petar-ho als fogons i servir la millor qualitat possible, sinó per ser els millors de cara a la galeria. Ho ha aconseguit: tenen clients fidels i ara en tindran més. Avui la gent només parla d'ells... i de Goico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICI (@ganasdevicio)

La relacionaven amb Bartra

No es coneix, ara per ara, que Jessica tingui xicot. Després de la seva necessària ruptura amb el psicòpata de River Viperi, a la Goico se l'ha volgut ajuntar amb molts. Un d'ells, el més conegut, Marc Bartra. De moment, no té sort en l'amor: Jordi Martín va afirmar fa poc tenir fotos d'ambdós junts en una discoteca, però tot va quedar en foc d'encenalls. L'influencer catalana està soltera i aviat complirà 26 anys. Ja és hora que tingui èxit en l'amor. S'ho mereix.