Corria la primera dècada dels 2000 i Disney Channel posava tota la carn a la graella amb l’emissió d’un munt de sèries infantils d’èxit: Lizzie McGuire, Raven, Hannah Montana, Hotel, dulce hotel i Los Magos de Waverly Place. L'estratègia estava clara. Calia recuperar l'èxit d'anys anteriors, quan tenien estrelles com Britney Spears, Christina Aguilera i Justin Timberlake. I prou que ho van aconseguir.

Los Magos de Waverly Place tenia els actors Selena Gomez, David Henrie i Jake T. Austin com a protagonistes. Al seu costat, inseparable, l’actriu Jennifer Stone que interpretava el paper de Harper Finkle.

magos waverly place

Imatge dels actors protagonistes de Los magos de Waverly Place | Disney Channel

Des que va acabar la sèrie que Stone no ha fet gaire papers importants que l’hagin acabat d’impulsar a la fama. És potser per això que va decidir deixar mig de costat el món del cinema per estudiar infermeria.

jennifer stone instagram

Jennifer Stone en una fotografia del seu Instagram | @jenniferstone

Ara fa un any que Stone va explicar que tenia diabetis tipus 1. Feia gairebé cinc anys que havia estat diagnosticada però fins aleshores ho havia amagat. En una publicació molt més actual del seu compte d’Instagram, l’actriu es despulla per mostrar que si ens desempalleguem de tot al final només som persones “intentant fer el millor amb els cossos que ens van donar”.

Els seus seguidors li donen tot el suport perquè vegi que no està sola. De fet, molts d’ells també són diabètics. La malaltia és més comú del que podríem pensar i afecta gairebé un 10% de la població mundial.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat