Hi ha figures al món musical que malgrat mantenir certa inactivitat quant a les seves cançons no desapareixen de les ments del públic. Són persones que gràcies al seu talent i l'empremta que van deixar en la cimera de la seva carrera no desapareixen tan fàcilment, els seus noms són com a tinta indeleble, i aquest podria tranquil·lament ser el cas de Jennifer Lopez.

JLo s'ha convertit amb el pas dels anys en una empresària. Més enllà de cantant o actriu s'ha desentrampat en altres àrees aprofitant-se del seu èxit en la indústria musical, ja que és allà on va ser immortalitzada per les seves cançons i àlbums com aquell de l'any 2002: "This is me... Then".

Ara el 2024, van passar 10 anys des que l'artista va llançar contingut inèdit, sent el seu últim treball nou aquell àlbum amb A.K.A. i des d'aleshores no vam tenir gust massa de Jennifer Lopez de nivell musical, fins ara.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

"This is em... Now" és el nou de JLO, i potser és l'últim

Ara la porto-riquenya torna a la música per la porta gran amb el seu primer àlbum en els últims 10 anys, anomenat "This is me... Now", una continuació temàtica d'aquell que va llançar fa ja 22 anys, i amb el qual presenta material inèdit de la seva persona i amb el qual pretén, potser, donar un final digne a la seva carrera musical una vegada per sempre.

De vegades pot ser difícil, però tot arriba a un final, res no és per sempre i les carreres artístiques tampoc. Una vegada s'ha espremut tot el possible l'èxit, simplement toca retirar-se i viure amb el que s'ha aconseguit o dedicar-se a una altra cosa, i almenys en el cas de la música, Jennifer Lopez sembla de moment determinada a dir adeu als estudis d'enregistrament.

JLo va dedicar una entrevista al programa Entertainment Tonight, on va parlar sobre aquest tema que pot ser del comprensible interès dels seus seguidors més grans, i encara que no ocorre com el cas de Britney Spears, que de manera taxativa no tornarà a trepitjar un escenari, Jennifer Lopez té certa seguretat de què "This is em... Now" representa el final de la seva carrera musical.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s'ha donat un final digne a si mateixa

"Mai no diguis mai" és el que allunya a JLo de donar l'adeu definitiu als estudis d'enregistrament, ja que qualsevol cosa pot passar, però almenys de moment considera que el seu treball al seu últim àlbum és el final d'una era, que es correspon amb l'inici d'una cosa completament nova i interessant per a ella, per la qual cosa segurament Jennifer Lopez està pensant a explorar nous horitzons més enllà de fer nova música. Només el temps dirà què serà de la carrera de Jennifer Lopez, i sabrem definitivament si aquest àlbum serà l'últim, o si finalment la inspiració i les ganes de cantar i ballar el fan tornar a gravar, ja que com ella mateixa va dir, "mai no diguis mai".