Jennifer Aniston és una de les actrius més boniques i glamourosas de Hollywood. Propietària d'una fortuna, producte de molts dels seus famosos papers, és considerada una celebritat als seus 50 anys i molts es pregunten com fa lluir sempre esplèndida. Però el que amaga la seva vida privada ha donat que parlar, ja que té uns hàbits molt rars que els utilitzava com a símbol de bona sort per a audicionar.

Però el que pocs saben és que l'artista es reserva alguns moments d'intimitat en què deixa de banda els protocols, les etiquetes i els comportaments socials correctes. És sabut que hi ha celebritats que tenen hàbits desagradables que tenen a veure amb la higiene, i que han estat comptats per ells mateixos. I Jennifer Aniston és una de les famoses que se sumeixi a aquesta llista. Per a molts podria resultar una sorpresa ja que la nord-americana, fins i tot amb roba esportiva, no dona l'aspecte de tenir aquests hàbits. Fins i tot sembla ser al contrari, perquè realitza rutines de bellesa i està sempre a to amb la moda. Però en el passat va ser diferent.

Així ho va explicar una excompanya de pis de la intèrpret quan no era una celebritat com ara, i solia freqüentar audicions per adquirir papers en la seva carrera. La dona que va viure amb l'exesposa de Brad Pitt va explicar que tenia l'hàbit de depilar-se la línia del biquini al sofà, una cosa que habitualment es fa en la intimitat o amb una professional, però amb la intenció que ningú no ho vegi. Però no només era aquest costum, sinó que també Jennifer Aniston es preparava estèticament per a les audicions. La seva excompanya de pis va explicar que omplia amb pollastre el seu sostenidor per donar-li un aspecte més robust a la seva part davantera. Hi ha dues persones que aporten als hàbits desagradables d'Aniston perquè tant Alec Baldwin com Jason Bateman van dir que el seu alè fa olor de cafè del dolent. Però el que sí que és cert és que malgrat que té aquests hàbits poc comuns, ha aconseguit triomfar al món del cinema i tots l'estimen.

Jennifer Aniston detesta que li diguin que es veu bé per a la seva edat

La intèrpret que va donar vida a Rachel en 'Friends' va revelar que embogeix cada vegada que li diuen "et veus genial per a la teva edat", o que llueix un cos increíble als seus 50 anys. Aquest comentari l'embogeix i no li agrada per a res, ja que considera que simplement li haurien de dir que es veu genial i llest. "Em torna boig. No ho suporto. Aquest és un hàbit de la societat que tenim. Ni tan sols entenc el que significa va afirmar Aniston. També va admetre en una entrevista que se sent molt millor ara que quan tenia 20 anys. "Estic en millor forma que quan tenia dues dècades de vida. Em sento millor amb la meva ment, cos i esperit. Tot és 100 per cent millor" va expressar.

Un hàbit per cuidar-se és prendre vinagre de sidra de poma tots els matins

Jennifer Aniston comentava fa ja alguns anys que pren vinagre de sidra de pomacada matí. La famosa exposava que consumir aquesta beguda cada matí tenia molts beneficis, des d'una millor digestió fins a una pell més clara.