El número 2 de VOX, Javier Ortega Smith, no pot caure més baix. O potser sí. Cada dia se supera. El candidat dels ultradretans a l'alcaldia de Madrid i lletrat dels interessos de la formació en el judici als líders polítics del procés ha realitzat una vomitiva manifestació en la que nega els drets de la dona a l'hora d'exercir (i decidir) la maternitat, argumentant que "las mujeres tienen derecho a comer más o menos, pueden cortarse el pelo, pueden cortarse las uñas", però no tenen dret a avortar: "No es un derecho es acabar con la vida de un ser inocente como es el niño que llevas en tu interior"

Qualsevol ésser humà amb un mínim de sentit comú s'afanyaria a amagar-se al lloc més recòndit del planeta, però no és el cas d'Ortega Smith, orgullós de cada bestiesa que es capaç d'articular en una única frase. De fet, l'ex boina verde feia aquesta indignant afirmació just abans de participar en un debat sobre la família al Congrés dels Diputats. El súmmum de la ignomínia. El més preocupant, però, és que aquest senyor vol governar les dones madrilenyes. Quina por. 

Javier Ortega Smith DNI   @javierortegasmith

@javierortegasmith

El d'Ortega Smith és un món en blanc i negre, tot i el verd corporatiu de la seva formació política. Millor dit, en comptes de "formació" hauríem de parlar de caverna, i la paraula "política" substituir-la per "inquisitorial". El segle XXI encara no ha arribat al seu calendari. De fet, és molt probable que visqui en el segle XII. I baixant.