Cada cop queda més clar que el Merlosplace és una operació del "periodista" fatxa del moment: Javier Negre, tot un fabulista informatiu i un mentider compulsiu. L'objectiu del personatge és doble: promocionar el seu web ultra, on va sorgir la figura femenina que ha incendiat tot el panorama mediàtic mentre entrevistava un altre altaveu de l'extrema dreta, Alfonso Merlos, i un atac de gelosia per histories de faldilles entre tots dos mascles. Negre no va treure la imatge de Alexia Rivas, la noia amb la que Merlos li era infidel a Marta López, tot i que el programa era gravat, i a 'Sálvame' s'insinua que fins i tot, va intentar treure rèdit econòmic venent les imatges al seu diari, 'El Mundo'. L'afer, recargolat, fosc i ranci com pocs, va esquitxant tot l'arc de simpatitzants de VOX, que han arribat a afirmar que tot és una maniobra del govern Sánchez per no parlar del coronavirus. Al·lucinant.

merlos place

Alfonso Merlos Alexia Rivas twitter

Javier Negre  2 T5

Javier Negre T5

El cas és que el tsunami de porqueria ha impactat en la cara de Negre, que tot i ser un hàbitat en el que neda amb desimboltura, l'ha retratat per enèsima vegada com un bufó tronat i un mercader d'ideologia radical. El vol fer negoci, peti qui peti. Ha passat per Telecinco i Cuatro, i s'ha tornat a casa amb un sac de castanyes de traca. La primera, la de Risto Mejide, a qui ha insultat en directe dient-li demagog i mentider per haver-lo acomiadat del seu programa, quan es va destapar la seva entrevista fake a una víctima de violència de gènere. La frase de Mejide, lapidària: "hablo de putas la tacones". Hores més tard, i després de fer el pena en l'espai de Joaquín Prat, ha estat Jorge Javier Vázquez el que ha sortit a trobar-lo pels platós de la casa. El badaloní, que hores abans havia esclatat contra l'univers VOX, no estava disposat a escoltar les ximpleries del personatge, i l'ha engegat a Dida quan Negre parlava del "Gobierno del bulo". Li ha dit: "sí, claro, para bulos ya tenéis a Abascal. No me toques los... va, venga, adiós." I allà l'ha deixat, fet un poema.

Negre Risto Prat cuatro

Risto Prat Negre Cuatro

Jorge Javier Negre T5

Jorge Javier Vázquez - Javier Negre T5

Negre només vol fer caixa. Potser la necessitarà, perquè és difícil que caigui més baix i la seva figura trontolla una vegada més a Mediaset. Ara bé, sempre li quedarà Ana Rosa​.