Javier Cárdenas s'ha ficat en un fangar. Comentava dimarts 12-N els resultats electorals a Europa FM, al programa ‘Levántate y Cárdenas’, d'una manera molt crítica amb el tuit més llegit de les eleccions, el de Rosalía contra Vox, que ara és tercera força al Congrés. “Fuck Vox”, escrivia la cantant catalana. Cárdenas s’ha posat de part del partit ultradretà alhora que ha atacat l’artista amb una acusació que voreja el que és legalment permissible.

Javier Cárdenas Europa FM @_javiercardenas

@_javiercardenas

rosalia bata de cola GTRES

GTRES

L'àudio del moment del programa es pot escoltar clicant al web d'Europa FM aquí, al minut 57:14“Rosalía no tenía ninguna necesidad de meterse en ese jardín”, ha lamentat Cárdenas al seu programa. El presentador ha dedicat uns minuts del seu matinal a alliçonar la cantant per haver tuitat contra Vox el dia després de les eleccions. “Le faltas al respeto a una gran cantidad de gente”, ha assegurat. Tot i que posa en dubte que ella hagi estat l’autora de la piulada: “A mí me extraña mucho que ella lleve su propio Twitter. Quien lo ha llevado por ella se ha metido en un jardín”.

Javier Cardenas radio @ javiercardenas

Instagram

Javier Cárdenas, aplaudit pels seus col·laboradors entre els quals Xavi Martínez, assenyala la cantant amb un vídeo que han vist a internet: “Los seguidores de Vox han encontrado un momento de Rosalía que quizás no sea el más acertado de ella, en el que parece que está…”, comença un col·laborador de Cárdenas. I ho deixen anar, sense pensar: “Consumiendo algo”.

Rosalía actuació EFE

EFE

El vídeo al qual es refereix Cárdenas no demostra res. Només es veu com la Rosalía es toca la cara, però a ell tant li fa. Diu que sembla que consumeix. De què parla? Javier Cárdenas dona per bones les acusacions dels ultres, sense cap altra prova que unes imatges en les quals no es veu res, només per ensorrar la cantant catalana. Tanta impotència li provoca que la Rosalía no sigui una ultradretana, que vol acabar amb ella a base d'injúries?