Javier Cárdenas no fa ràdio. Això és teràpia. El locutor fa servir el seu programa diari per espantar els seus dimonis particulars. Dimonis 'indepes', MENAS, TV3, 'haters' de les seves bajanades... la llista és tan àmplia que fins i tot fa mandra de recordar-los tots. Però n'hi ha un de relativament nou que ens ha cridat força l'atenció per diversos motius. El primer, pel nivell d'agressivitat que li desperta. Segon, perquè és la quinta essència del 'cuñadismo', un àmbit en el que és el rei. I tercer, per que a banda de 'xoni' i 'macarra', és molt agosarat: Cárdenas, el dels huracans causats per l'ésser humà o el que promulga que no ens vacunem, es considera periodista. Sí, sí, periodista. El millor, a més a més. I com que és 'el puto amo' de la professió i el més valent de la classe, s'atreveix fins i tot a cridar als quatre vents: "Iros a la mierda. Esta profesión me da asco"

Aquestes paraules són només algunes de les que va vomitar des dels micròfons d'Europa FM contra els mitjans de comunicació que van censurar l'activitat d'una mena de 'vengador justiciero' que empaita carteristes a Les Rambles de Barcelona i els clava clatellots a la via pública. A Cárdenas això de prendre's la justícia 'per la seva mà' li sembla valent, lloable, meravellós. Qui necessita de policies quan pots anar repartint galetes pel carrer? Vaja, està a dos minuts de demanar portar armes, com els seus cosins de VOX. Repassem el seu discurset: "No voy a decir compañeros porque para mí no son compañeros. Que haya periodistas que critiquen, "o" (sic) opinadores, que ahora está muy de moda. Que critiquen al tío que pega las collejas en lugar de criticar a los delincuentes, que hayan llegado a decir que esta gente, aunque sean ladrones, se merecen su intimidad también: iros a la mierda. De mi parte: iros a la puñetera mier-da" Ni Jiménez Losantos quan li ha caigut malament el solysombra: "ojalá te pueda entrevistar. Me pareces un crack. Un crack. Eh...Más gente hace falta como este hombre en Barcelona, y lo queremos todos en toda España. Y que esos periodistas iros a la MIER-DA. Igual no se me ha escuchado bien: iros a la mierda, de parte de Javier Cárdenas".

Javier Cárdenas Europa FM @_javiercardenas

Javier Cárdenas Europa FM @_javiercardenas

Colleja man Les Rambles

Ha quedat clar, oi? A la merda de part de Cárdenas. Tot un honor. Ja tenim un motiu més per censurar l'activitat de l'autor dels clatellots, sí és que no bastava amb el sentit comú (el gran forat negre d'en Javier). I com que és d'idees fixes, i tampoc té molts més recursos, hi torna: "yo digo: te felicito. Qué par de huevos. Y hace falta más gente sin complejos y sin miedos en España que corran a gorrazos a delincuentes cuya única profesión es robar. Olé tus huevos. Y una vez más: A los periodistas y opinadores que se han metido con este tío de una forma vergonzosa, iros a la mierda". Et farem cas, Javier, i desfilarem cap allà. És molt fàcil. Sabem a on dirigir-nos.