Poc a poc anem avançant en les fases de la desescalada. Sembla una mena de videojoc, saltant de pantalla en pantalla, amb la por de tornar enrere i perdre-ho tot, malgrat que alhora molts es comportin de forma temerària per anar a tota pastilla. Què importa, és un joc, oi? Llàstima que el coronavirus sigui tot el contrari a quelcom divertit. Però això ens hem confinat durant dos mesos interminables, per això classes, feines, ciutats i pobles s'han paralitzat, per això hem canviat rutines de forma dràstica. Per això.

Platges BCN fase 0 TV3

Platges BCN fase 0 TV3

El confinament, això sí, ens deixa aprenentatge. Per partida doble, quan parlem dels estudiants, que ara també són experts en classes virtuals. Alguns han trobat un detonant per esforçar-se encara més. El panorama fora de casa convidava a donar-ho tot per un futur millor. Aquesta seria la història que ens explica el famós presentador de TV3 Jaume Freixes, que celebra que el seu fill músic Jaume, de 18 anys, hagi aprovat el Batxillerat. "el confinament el va fer canviar 100% d'hàbits i es va posar a treballar com mai havia vist... i avui ha arribat la recompensa". 

Jaume Freixes copa @jaumefreixes

Jaume Freixes copa @jaumefreixes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahir es va donar el tret de sortida a una nova edició del @terramarfest de #Sitges amb l’actuació de @aitanax . Amb només dos anys, aquest certàmen s’ha convertit en la cita de l’estiu... Felicitats @the_formentier i a tot l’equip !! També hi ha espai per al talent local i en aquest cas l’actuació va anar a càrrec de @kliuoficial el grup del meu fill... Jaume Freixes jr àlies @jaumetbateria Aquí el teniu... a punt de fer 18 anyets ja... No cal que digueu que millora la saga, ho tinc clar... 😅#drummer #bateria #kliu #rock #folk #reaggie #ska #rumba #music #musica #terramar #terramarfestival #terramarfest 🥁🥁🥁🥁🥁

Una publicación compartida de Jaume Freixes i Graells (@jaumefreixes) el

Jaume Freixer Jr @jaumetbateria

Jaume Freixer Jr @jaumetbateria

Jaume Freixes fill Jaume @jaumefreixes

Jaume Freixes fill @jaumefreixes

Freixes té raó: "no tot han estat males experiències pels estudiants!". Tant de bo extreguin conclusions més profitoses per al futur que les dels adults. Felicitats!