Xavi Coral ha pronunciat per primer cop en un Telenotícies de TV3 dues paraules: "Fa uns segons sortia del Parlament el candidat d'Esquerra acompanyat de la seva dona, Janina Juli". Dit i fet. Milers d'espectadors que miren la tele amb el mòbil a la mà comencen a buscar a Google aquestes dues paraules i els surt un perfil d'EN Blau: Així és Janina Juli, dona de Pere Aragonès i possible nova primera dama. És del 15 de febrer, l'endemà que Aragonès fos el cap de llista amb més opcions de ser el proper president de Catalunya. Als dos debats d'investidura, l'esposa del candidat ha triat un look semblant:

JANINA JULI DIVENDRES 26 DE MARÇ:

janina juli 26 efe

Janina Juli i el seu marit, EFE

JANINA JULI DIMARTS 30 DE MARÇ:

janina juli 30 EFE

Janina Juli el segon debat, EFE

La primera dama manté el seu perfil d'Instagram tancat pels seus 2500 followers. Una vida discreta que permet uns pocs trets biogràfics: 32 anys, de Pineda de Mar. La parella són pares de la Clàudia, que ja té 2 anys. Juli va arribar a tenir un càrrec de coordinadora de Regió 1 del PDeCAT. Ara els seus colors són els d'Esquerra. El nostre company Luís Fernando Romo va ampliar aquest perfil al digital LOC: "La familia vive en una casa con huerto en Pineda (...) En la actualidad, según  vecinos de la zona, Janina y Pere se están construyendo una gran casa a las afueras". ERC desmenteix que s'estiguin fent cap casa.

pere aragones janina juli TV3

janina juli instagram

janina juli 30 EFE

Janina Juli avui al Parlament, TV3/EFE

Elegant, discreta, juvenil i gens ostentosa, malgrat que a El Mundo imposaven de titular "La acaudalada primera dama catalana". D'acaudalada, resUn nou estil molt lluny de les molt clàssiques Marta Ferrusola, Diana Garrigosa o Helena Rakòsnik. Nou estil, a quadres. En la propera sessió d'investidura segur que ERC arriba a la presidència. De moment, qui ha tingut més nombre de Sí que de No ha estat Janina Juli.