El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, acaba de rebre la notícia més feliç del que portem del 2019. Ell i la seva dona Janina han estat pares primerencs d'una nena, a la que han posat el nom de Clàudia. És la primera filla pel polític d'ERC, i ha pesat en néixer dos quilos i mig. Tant ella com la mare estan en perfecte estat de salut. Ell mateix ha publicat una foto de la seva filla acabada de néixer amb un emotiu tuit:

Fa uns mesos ja va avisar que esperaven aquest dia amb impaciència, en una foto al seu compte d'Instagram on es veia la parella i el missatge: “Que et trobis un 2019 ple de llibertat, esperança, salut i bons desitjos, Clàudia. Ja t’esperem i seguirem lluitant per un món millor i més just”.

Un dels darrers actes públics del vicepresident abans d'anar a l'hospital amb la seva dona va ser el passat diumenge, quan al costat d'Ernest Maragall, l'alcaldable d'ERC per Barcelona, va prometre fer de la ciutat la "punta de llança" de l'independentisme, deixant de banda l'"ambigüitat", i reivindicant el seu partit com "força central" a Catalunya que "construeix unitat".

pere aragones i torra

També se'l va veure a una exposició sobre el futur de Catalunya al costat del president Quim Torra, que esperava que d'aquí a cinc anys Catalunya sigui "un país lliure" on es respectin "els drets civils i polítics". D'aquí a cinc anys, la petita Clàudia comprovarà si és una realitat o no. De moment, aquest 8 de març, Dia de la Dona, Pere Aragonès ha rebut la millor de les notícies. Esperem que el judici al procés li porti d'altres igual de bones.