Aquest cap de setmana 'ha nascut' una estrella: Isabel Pérez Moñino, regidora de VOX a Fuenlabrada. El seu debut a la cúspide de la intolerància ha estat en forma de vídeo: Una 'peça' audiovisual on enviava un missatge als famosos involucrats amb la tasca de l'Open Arms, salvant d'una mort segura als immigrants que intenten creuar la Mediterrània. Concretament, Pérez li deia a Jordi Évole "no te creo", mencionava Richard Gere​ i en general, comminava a qualsevol ésser humà sensibilitzat amb aquesta desgràcia a "acogerlos en tu casa" i feia demagògia barata: "Qué fácil es hacer solidaridad con el dinero de otros"

La lamentable al·locució de la d'extrema dreta ha anat rebent les crítiques i les respostes de tota mena, però potser la més creativa i solidària ha estat la del sempre peculiar James Rhodes. El pianista britànic i resident a Espanya, després de recomanar-li un bon terapeuta per als seus fills, ha anat al web de la oenagé i ha donat 1.000€ per ajudar-los a seguir lluitant. Uns diners que ha consignat en nom de la ultradretana. La xarxa encara aplaudeix la iniciativa.

Isabel Perez Regidora VOX contra Open Arms @Isabelperezmoi1

Isabel Perez Regidora VOX contra Open Arms @Isabelperezmoi1

James Rhodes càmera @jrhodespianist

@jrhodespianist

james com1james com2james com3

@jrhodespianist


Veus, Isabel, com és de fàcil fer solidaritat amb els calers d'altres? Pren exemple i deixa't de vídeos que fan molta pena. Ah, i si et veus amb cor pots acollir les despulles del teu ídol Franco a la teva llar. La resta del món no el volem a l'espai públic. Només és una idea, pernsa-t'ho.