El diumenge 14 de febrer del 2021 els catalans van ser convocats a les urnes. Des d'aleshores, hi ha hagut molta incertesa, negociacions, investidures fallides i fins a rumors de noves eleccions. Una situació que va canviar dilluns 17 de maig amb la negociació entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, les dues grans forces de l'independentisme. Un acord per formar govern que facilita la investidura de Pere Aragonès. Una situació que molts celebren, encara que altres, pocs, lamenten. Entre ells, Salvador Illa, del PSC. Així ho ha manifestat en les últimes hores. Unes paraules que no han passat desapercebudes per a Jair Domínguez, presentador de TV3, que no ha dubtat a respondre com només ell sap, emportant-se l'aplaudiment de molts. Foto del de Barcelona amb els seus companys del programa Està Passant:

Jair Domínguez en 'Està Passant', TV3

Jair Domínguez a 'Està Passant', TV3

"La repetició d'un fracàs". Aquestes van ser les paraules que el polític català, el dilluns 17 de maig, va pronunciar a l'emissora Cope, tot just conèixer el pacte entre ERC i Junts. "És un Govern per a la meitat de Catalunya" i que es tracta d'"una pròrroga agònica del fracàs" van ser altres de les perles que el de Barcelona, abans ministre de Sanitat, va deixar anar al seu pas per la ràdio. Unes declaracions que s'han recollit en molts mitjans de comunicació. Jair Domínguez també s'ha fet eco d'elles i ha dit el següent:

Perfil de Twitter de Jair Domínguez

Perfil de Twitter de Jair Domínguez

Deu paraules, dues comes i un punt. Així ha estat l'aplaudida resposta del presentador de TV3 al líder socialista català, després d'atacar l'acord entre ERC i Junts per formar govern. "Va ser el ministre amb més morts en Covid dins de la UE. En això va quedar primer", "Aquest no ha tingut la mirada pura ni brillant en la seva vida", "Tant parlar del 155 i no governa" o "L'assassí d'Illa" són alguns dels comentaris que l'hi han fet arribar a Domínguez. Les seves paraules en contra d'Illa acumulen més de 1.300 'm'agrada', que es diu aviat, i han estat compartides gairebé 100 vegades. Jair no falla. Sempre encertant. Clar, concís i contundent.