Xavi Coral no és l'únic presentador desitjat de la cadena pública catalana. Espartac Peran, abans presentador i ara darrere de les càmeres, també. El de Mataró actualment exerceix de codirector de l'espai dels caps de setmana de la cadena, Atrapa'm si pots, presentat per Llucià Ferrer. Una nova faceta que permet a Peran estar en contacte amb els treballadors de TV3, els qui han caigut rendit als seus encants. Més del que ja estaven. Tant és així que tots ells li han tret semblança a una important estrella internacional del cinema. Una floreta que a molts els agradaria però que només té la sort de rebre Espartac. Vols saber quina és?

espartac peran tv3

Espartac Peran, TV3

Ha estat durant el matí de dilluns 17 de maig que Patrick Urbano, l'altre codirector del programa presentat per Ferrer, ha destapat la manera a què es refereixen al periodista català. Ho ha fet amb una foto d'Espartac, lluint camisa blava, texans i esportives, al plató de l'Atrapa'm si pots, ultimant els detalls abans de l'emissió del programa. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Patrick Urbano

Perfil d'Instagram de Patrick Urbano

"El Mel Gibson català". Així es refereixen al que fos presentador del programa Divendres. Diuen que les comparacions són odioses, però la veritat és que el de Mataró i l'actor nascut a Nova York es donen un aire. I molt. Foto de Mel Gibson:

mel gibson gtres

Mel Gibson, GTRES

Guapo, amb planta, bona anatomia, presència, professional, reeixit i pare de dos fills preciosos. Peran ho té tot. Una floreta que s'ha guanyat per mèrits propis camí dels seus 50 anys. Més fotos d'Espartac:

Perfil d'Instagram de Espartac Peran

Perfil d'Instagram d'Espartac Peran

Perfil d'Instagram de Espartac Peran

Perfil d'Instagram d'Espartac Peran

Perfil d'Instagram de Espartac Peran

Perfil d'Instagram d'Espartac Peran

A Hollywood tenen a Mel Gibson i a Catalunya a Espartac Peran. A TV3, la pública, la de tots. Absolutament res a envejar.