Ni canvi d'entrenador, ni fer fora la meitat del vestidor, ni que dimiteix en bloc la directiva. El mal de tots els problemes del Barça té nom i cognom: Jair Domínguez. Probablement sense proposar-s'ho, però el cas és que és el millor antídot dels anticulers. Si veuen el col·laborador de l'Està passant fer una juguesca amb el club blaugrana pel mig, cames ajudeu-me. Perd el Barça, perd ell, però això sí, els espectadors de TV3 guanyen veient-lo disfressat de mil i una maneres. Fa temps va dir que Malcom marcaria i Malcom va marcar. I ell pagant penyora vestit de Hitler.

jair hitler tv3

TV3

Segona juguesca. Prèvia de la desfeta d'Anfield: "Estic tan convençut d'arribar a la final, que si avui quedem eliminats, faré el programa disfressat de reina d'Anglaterra"... I l'hora del te no va ser a les cinc, sinó a un quart de nou del vespre, l'hora d'inici del seu programa:

jair tv3

TV3

La setmana passada, Toni Soler es va tornar a quedar blanc en sentir Domínguez tornar a posar en una equació el Barça. La final de Copa contra el València va ser terreny abonat per algú que ja ha ensopegat tres vegades amb la mateixa pedra:

 Aquest dilluns ha començat Soler recordant-ho: "Un drama eh? Tothom estàvem pendents de si xiulàvem el rei i va acabar el rei xiulant el Barça de lo malament que jugaven. Costarà pair el dolor per culpa de Jair Domínguez. Sabeu quanta gent està enfadada per les seves apostes de merda??". I dit i fet. Espasa en mà, barba blanca, Jair "el Conqueridor" apareix en escena com Jaume I: "Deu vos guard, plebeus. On eren els arquers i els almogàvers? Si haguessin cremat els seus rivals ara no hi hauria lamentacions. A sobre, Valverde no vol dimitir".

jair dominguez jaume i

TV3

Però ell mateix té la clau... amb una nova juguesca: "Això ho arreglo jo". I en català medieval assegura "Si Valverde dimiteix, apareixeré com Mahatma Ghandi"... El departament de maquillatge i atrezzo ja pot anar preparant la calva...

El millor, però, ha vingut després del gag, quan Toni Soler, ja 'alliberat' després de la campanya i d'absurdes prohibicions de la Junta Electoral, diu amb totes les lletres: "Avui, 27 de maig, per fi ho puc dir: 'Exiliats! Presos polítics! Exiliats! Presos polítics!'". Sublim.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat