Jaír Domínguez és un amulet anticuler. Qualsevol desgràcia que hagi de caure sobre el FC Barcelona acabarà succeint si ell aposta a humiliar-se cas que passi. ¿Que marcarà Malcom (i ens pensarem que és bo)? Jair aposta que si marca es vestirà d'Adolf Hitler i aquest va ser el resultat: gol de Malcom i un feixista a TV3

jair hitler tv3

TV3

Vestir-se de l'assassí més cruent de la Història no va sortir-li de franc i alguns es van ofendre. Aleshores va doblar l'aposta:

Mala sort, Arrimadas i Cayetana es van contenir al Debat de TV3 i no van dir 3 cops la paraula màgica, supremacista, i en lloc d'atacar Està passant es van limitar a incomodar Vicent Sanchis lliurant-li cartes inventades de dimissió. Vestiteca de TV3 es va estalviar treure-li la pols al vestit de torero que tots els humoristes que hi han passat s'han posat. Queda clar que Jair és malastruc no amb Catalunya sinó només amb el Barça. La seva segona aposta culer:

Dit i fet. En Jair s'equivoca: els 35o mil espectadors (17,5%) desitgen veure'l d'Elisabet II però no pagant un altíssim preu: l'eliminació. O vist a l'inrevès, és l'únic consol culer, riure amb aquest enorme Elijair d'Anglaterra:

jair tv3

jair 2 tv3

TV3

Toni Soler: "No es pot fer més el ridícul". Jair: "No creguis, a Ernesto Valverde li queden 2 anys de contracte. D'aquí a 9 mesos hi haurà molts nens anglesos que es diran Ernesto Walker. Keep calm i Bartomeu dimissió. Pastes de te per a tots". God save Jair, cridaven a plató endrapant galetes.

jair 3 tv3

TV3

Toni Soler es guarda el millor: "Sembles un borratxo a un comiat de solter a Barcelona, un gelat de maduixa de 93 anys". I veient el superpoder de Domínguez: "Podries apostar que absoldran els presos". Això és TV.