Fa uns dies, el gran Jordi Basté, parlant de la conegudíssima cançó de Whigfield Saturday Night, va dir “Aquella cançó que anava associada a aquell ball espantós”. Ho subscrivim totalment. Només sentir aquell so espantós com de granota, seguit del "Dee dee na na na" inicial, hi ha gent que es torna, literalment, boja. No hi ha casament a tot el país on no soni aquesta cançoneta i de seguida, molts convidats vagin al mig de la pista, es posin en filera, un al costat de l'altre, i comencin a fer aquells moviments amb els braços i aquells saltironets ridículs. Un moment que molts, com servidor, aprofiten per anar a fumar lluny d'aquell fervor que s'apodera del personal. Com ara. Així que mentrestant, aquí tenen el "Da ba da dan dee dee dee da nee na na na. Be my baby" perpetrat per la cantant danesa ja fa 29 anys.

Ara, qui ha trobat un filó i una oportunitat d'or ha estat Aitana. No cal ser un geni per vaticinar que la cantant catalana sonarà molt aquest estiu a tot arreu. I és que des d'aquest moment es postula per mèrits propis a tenir la cançó de l'estiu d'aquest 2023. Amb quin tema? Amb una versió que ha fet precisament de Saturday Night, ara Las babys, on ara la lletra diu "Quiero bailar, perreando toda la noche con las babys. Quiero brindar por un amor que nunca fue, sorry baby":

Una cançó que, des que Aitana la va publicar, sona a tot arreu i a totes hores. I el que ens queda. Més de dos milions de visualitzacions a YouTube quan fa un parell de dies que hi és, sonant cada dos per tres a les emissores de ràdio fórmula, i amb la cantant anant a molts programes a parlar-ne, com aquesta passada nit a La Resistencia, on va esvalotar el personal responent a la seva manera les preguntes típiques de David Broncano sobre quants diners té al banc i les relacions sexuals que ha tingut en el darrer mes:

Qui també ha escoltat aquest Las babys és en Jair Domínguez... I a jutjar per la seva valoració, no sembla pas que ell passi a formar part de les babys amb les quals Aitana se'n vagi a ballar i perrear tota la nit. Per què? Perquè en resum, al copresentador de l'Està passant la cançó li ha semblat un espant. De fet, ha ensorrat el tema amb paraules molt més sagnants. Vaja, que no s'ha tallat un pèl: "He sentit l'Aitana cantant una versió de 'saturday night' i de debò que ho té tot: indigència mental, 'joie de vivre' al caire de l'apocalipsi i zero respecte per l'oient. Dubto que ni tan sols sàpiga que la cançó no és seva. Quin desfici". La xarxa, esvalotada:

Veient què ha passat, esperem que el bo d'en Jair no tingui cap casament aquest estiu, o es menjarà Las babys fins a l'avorriment.