Al mes de febrer fa fred a Madrid i al zoo encara més. A l'aire lliure la reina Sofia va presidir un acte amb ossos panda, de peluix. Commemoraba els 40 anys de l'arribada d'una parella de pandes reals regal del govern xinès per la visita que els reis Joan Carles i Sofia van fer al país comunista més poblat de la Terra.

sofia pandas  EFE

EFE

Serà pel fred o per un retoc estètic però les càmeres mostren unes faccions noves de l'emèrita que han fet sospitar experts en Casa Reial com Pilar Eyre:

La reina és animalista de debò, de les que recullen gossos abandonats o presideix actes en defensa dels animals malgrat li ho demanin independentistes com Pilar Rahola i Magda Oranich. No és com la seva jove Letícia, que va impulsar la purga indepe a Tous. Però coincideixein en què la sogra s'ha retocat amb un bisturí, o ho sembla. Feia vent al zoo i el plafó del seu darrera va caure.

Ella va fer un saltironet entre espantada, refredada i divertida però alguns com Eyre creuen que deixa a la vista que s'ha fet pòmuls. I Eyre en sap molt, especialment de reines i de cirurgia estètica.

reina sofia operada GTRES

GTRES

Comentar la possible cirurgia de Letícia, Lydia Bosch o Soraya Sáenz de Santamaría está massa vist, les xarxes necessiten cares noves (mai millor dit) i Sofia, a punt de fer 80 anys com el seu marit, dona joc. Els tuitaires han fet memes en 3,2,1:

Si es corrobora, ja només quedarà un Borbó per fer-se l'estètica, i és el que més ho necessita: Felip VI. Té un problema d'imatge a Catalunya que no s'arregla amb una xeringa de bótox.