Enèsima polèmica a Operación Triunfo. Aquesta vegada, per l’histerisme de la dreta espanyola amb una xerrada sobre feminisme: la periodista Anna Pacheco, experta en temes de gènere i classe, ha parlat amb els concursants de les desigualtats que pateixen les dones. I ha posat en dubte la utilitat de l’anomenat “feminisme liberal” que abandera Ciutadans. Reflexions que Inés Arrimadas no ha sabut pair i per les quals acusa TVE de fer “propaganda sectària”. Albert Rivera, Juan Carlos Girauta i Toni Cantó se sumen a les crítiques. També Iván Espinosa de los Monteros, número 2 de Santiago Abascal al Congrés dels Diputats, que denuncia que OT està al servei del “feminismo anticapitalista”. Del partit taronja a Vox, tots plegats es posen d’acord un cop més.

Ivan Espinosa de los Monteros EFE

EFE

noemi galera boca oberta tve

TVE

El portaveu de Vox a la Cambra Baixa s’ha dedicat a recuperar retalls de premsa per atacar el programa... i ha trobat petroli! Indagant a l’hemeroteca, Espinosa de los Monteros ha descobert que, més enllà del feminisme, també hi ha triunfitos independentistes, pro-LGTBI i anti-taurins. En té per tothom. Sobre l’exconcursant català Alfred Garcia diu que feia “alegatos separatistas”, també assenyala la valenciana Samantha (amb un article d’EN Blau), de la controvèrsia de l’edició anterior amb Mecano i la paraula “mariconez”, el dirigent d’extrema dreta assegura que la direcció volia censurar la cançó “por la carga ideológica que conlleva”, i de l’Estrella Morente i el seu show sobre els toros, defensa que és “la libertad de expresión que nunca le concederán los progres”. Tot plegat, recollit en el següent fil de Twitter que aplaudeixen els seus seguidors ultres:

Fins i tot s’enrecorda de Josep Maria Mainat, creador del format Operación Triunfo, a qui titlla de “progre multimillonario que odia a España”:

mainat tv3

TV3

Qualsevol diria que Espinosa de los Monteros no és dels que diumenge a la nit s'estira al sofà per veure OT.