Aquest dissabte un tertulià va traspassar a TV3 la línia de la decència. Israel García Juez, habitual del FAQS, tenia davant dues dones de presos polítics, l’eurodiputada Diana Riba, dona de Raül Romeva, i Laura Masvidal, dona de Quim Forn.

faqstv3

Cara de fàstic de les dones dels presos a Israel García Juez. TV3

Els va escopir "En España no hay presos políticos. Sus maridos están en la cárcel por lo que han hecho. Han enfrentado a familias catalanas y han traído la pobreza a Cataluña y España. Reflexionen. Y si les suspenden el vis a vis... eso se hace con todos los reclusos. Los expertos dicen que el confinamiento es lo mejor para cortar el virus. La cárcel es lo mejor para que el coronavirus no se propague". Vomita que el millor per protegir-se del virus és estar a la presó.

israle garcia juez tv3

Israel García Juez cobrant de TV3

Amb cara de fàstic es mirava Laura Masvidal el tertulià. García Juez és el cèlebre homòfob que va enviar a un espectador homosexual de Preguntes freqüents a muntar una bici sense seient per "viciosillo".

israel Garcia juez TV3

dona quim forn tv3

Laura Masvidal carregada de paciència contra García Juez, TV3

El nou director de FAQS, Pere Mas, considera imprescindible comptar amb el cervell de García Juez a càrrec dels presupostos de la Generalitat. La xarxa ha dit prou. Recollida de firmes a Change.org per no contractar més aquest individu a TV3:

cghange org

Change.org

Pere Mas, Cris Puig, Andreu Buenafuente, Jaume Roures, Tatxo Benet, Vicent Sanchis... algun responsable del FAQS firmarà? Hores d'ara hi ha sis mil signatures. I pujant. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat