Isabel Preylser és la gran reina del cor. Cap altra famosa (Paloma Cuevas i Esther Doña ho han intentat)  l'ha aconseguit desplaçar en 71 anys que té l'ex dona de Julio Iglesias, Carlos Falcó marquès de Griñón, Miguel Boyer i Mario Vargas Llosa. Ha anat encadenant marits molt famosos i rics com aquelles tribus d'indígenes que jibaritzen caps i els lliguen a un collar. Col·lecciona VIPS i mai ha sortit esquitxada per cap escàndol. Sempre fina, elegant, educada, prima, callada, amb fills famosos però menys que ella. La revista Hola té pactat que sempre sempre sempre l'ensenya amb photoshop. Matisant la seva pell filipina i fina. Ha passat pel quiròfan i com tantes persones ha perdut expressivitat. Ara és una dona operada que, com Michael Jackson, s'ha quedat sense nas. En l'últim acte amb Mario Vargas Llosa ha tingut la mala sort que els paparazzi l'han enxampat de perfil i clic. Aquest és del resultat, la xata Preysler:

Preylser detall nas GTRES
Preylser detall nas GTRES
Isabel Preysler Mario Vargas Llosa GTRES
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa GTRES

Els famosos no han de tenir por dels paparazzi professionals. Ara cada ciutadà és un paparazzi en potència perquè tothom porta una càmera de fotos a la butxaca: el telèfon mòbil. I tothom pot fer la foto d'un VIP en circumstàncies extraordinàries. Això ja va passar-li a la Preysler durant un viatge en AVE quan un passatger va veure al seient lateral una dona de 72 anys dormint tranquil·lament.  Vestia texans i una rebeca. Roncava sorollosament com demostra la boca oberta de la senyora en plena migdiada. El passatger s'hi fixa millor: no pot ser, és la reina del glamour Isabel Preysler.

preysler arusitys la 6

Isabel Preysler dormida, La Sexta

Isabel Preysler GTRES
Isabel Preysler desperta, GTRES

La Sexta va mostrar la indiscreta foto que algú els havia intentat vendre, però ja era tard. S'havia fet viral i corria de mòbil en mòbil. Preysler té photoshop per contracte cada cop que apareix a la revista Hola i acostuma a vestir impecable. Però per viatjar en tren no cal anar de catifa vermella. La parella de Vargas Llosa tria com vestir per a cada ocasió. El glamur pels toros.

vargas llosa preysler toros GTRES

Preylser als toros amb Enrique Ponce, GTRES

El pitjor és que la resta del vagó li fes a la Preysler, la mare de Tamara i d'Enrique Iglesias, la reina del glam, aquell sorollet amb la boca per aturar algú que ronca "quec, quec, quec". Ronca perquè s'ha operat el nas 35 vegade si ja no pot ni mocar-se.

L'abans i el després d'Isabel Preysler

És sabut que el cirurgià plàstic ha tingut molt a veure en la seva aparença i el seu nas actual no té res a veure amb l'original, tal com es pot veure en la següent imatge.

Isabel Preysler

Isabel Preysler abans i després

No obstant això, també és cert que d'altres, per molt que hagin passat per la sala d'operacions, no llueixen l'aspecte tan espectacular que ostenta l'ex de Julio Iglesias. Quien tuvo retuvo.