Tots els mitjans de comunicació estan expectants davant del casament de l'última dècada. Dissabte vinent 8 de juliol Tamara Falcó es casarà amb Íñigo Onieva, l'amor de la seva vida, a qui li va perdonar una infidelitat. La marquesa de Griñón té clar que vol casar-se amb ell i formar una família, una cosa que creia que ja no anava a succeir, a causa de la seva edat. La col·laboradora ha tancat ja una exclusiva entrevista amb la seva revista amiga, 'Hola'. És tan important aquest dia que podria cobrar una milionada.

Segons ha avançat El Programa de Ana Rosa, "Tamara i Íñigo podrien cobrar més d'1 milió d'euros per l'exclusiva". Fins ara l'exclusiva més ben pagada ha estat el casament de Borja Thyssen i Blanca Cuesta, 1,4 milions d'euros. Fa molts anys que no es pagava aquesta quantitat a cap famós. I és que en aquest cas no només serà important la portada, sinó tot el reportatge que s'inclourà dins. Gairebé tota la revista anirà destinada a l'enllaç matrimonial. Han estat convidats 400 persones, la majoria d'elles molt famoses i interessa veure aquestes fotografies. La revista de la salutació tindrà accés a l'esdeveniment, serà l'únic mitjà de comunicació que podrà accedir. No es filtrarà absolutament res perquè s'han prohibit tota mena de fotografies i telèfons mòbils.

Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE
Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE

Rivalitat entre Carolina Molas i Isabel Preysler, estaran en l'exclusiva de Tamara Falcó

A la portada de la revista és probable que també apareguin les mares dels nuvis, Carolina Molas i Isabel Preysler. Tanmateix, han acordat que elles no cobrarien ni un euro per l'exclusiva. Tots els diners aniran destinats a la marquesa i a l'empresari. De fet, es repartiran la milionària quantitat al 50%. És una decisió encertada encara que és Tamara qui surt perdent en aquest negoci, ja que es paga aquesta estratosfèrica xifra per l'interès que genera la marquesa i tota la seva família.

Isabel Preysler casament
Isabel Preysler casament

Des que va trencar amb Mario Vargas Llosa, Isabel Preysler s'ha mantingut en un discret segon pla. És molt complicat veure-la en actes públics en aquests mesos. S'amaga a la seva luxosa mansió. Centrada en el casament de la seva filla, la seva gran il·lusió en aquests moments.

Mentre acaben el vestit de Tamara Falcó, Isabel Preysler ja tindria preparat el seu, i el guarda amb pany i clau perquè ningú no ho descobreixi, i menys Carolina Molas. La de Porcelanosa té el llistó molt alt, no suportaria que la superés la mare d'Íñigo Onieva, la seva principal enemiga.

Ara mateix Isabel Preysler es manté en un perfil baix per sorprendre la premsa de cara a la propera setmana. Sap que ara mateix ja no genera expectació i d'aquesta forma aconseguirà acaparar totes les mirades, però sense eclipsar Tamara.