Isabel Preysler ha ostentat durant dècades la corona de reina de la crònica rosa. Un títol forjat a través de les seves relacions sentimentals: Julio Iglesias, Carlos Falcó, Miguel Boyer i Mario Vargas Llosa. La revista '¡Hola!' la té com a una deïtat, una santa. I de santa sembla tenir ben poc. Al llarg dels anys hem vist, sentit i llegit testimonis que destapen la cara més fosca de la filipina, aquella que no vol que se sàpiga. Un exercici que recentment està posant en pràctica Vargas Llosa, posant-la fina en relats íntims i entrevistes amb mitjans diversos. La reacció de la Preylser, visceral: aixecar el telèfon i buidar el pap amb el redactor de torn de la seva publicació de capçalera, elevant la seva paraula a la categoria de veritat absoluta. Ara bé, dubtem molt que pugui fer el mateix amb el nou front que se li ha obert de bat a bat aquest dimecres. L'han esbudellada des del més enllà, dit amb tot el respecte per una persona que acaba de traspassar: Laura Boyer.

La filla de l'exministre socialista Miguel Boyer ha mort als 57 anys víctima d'un càncer. La seva vida ha estat marcada per la fama i poder del seu pare, i durant els 80 i els 90 era una de les jovenetes més seguides per la crònica social. La Laura era una de les dues criatures del matrimoni amb Elena Arnedo, a la que va deixar per la Preysler. Els rumors de la relació entre la dona del Marqués de Griñón i el pes pesat del govern de Felipe González eren incessants. L'any 1988 es casaven de manera discreta, gairebé amagada, allò era una bomba. I li va esclatar a la cara a la jove Laura: la seva vida ja no seria mai més igual. D'una filla adorada passava a ser una molèstia, un incordi. Una fillastra no estimada. Però mai no va aixecar la veu de manera pública, s'ho va anar empassant any rere any, humiliació rere humiliació, sense escarafalls ni polèmiques. Ara bé, ha deixat un llegat i una herència corrosiva contra la seva enemiga número 1.

Laura Boyer joven Youtube Chance
Laura Boyer de jove / Youtube Chance
Laura Boyer Youtube Chance
Laura Boyer fa pocs mesos / Youtube Chance

Laura Boyer destrossa Isabel Preysler en una entrevista pòstuma

Conscient de la seva delicada salut, la Laura prenia una decisió impactant: oferir el seu testimoni de manera pòstuma. La revista 'Semana' publica aquest dimecres una entrevista duríssima contra la mare de Tamara Falcó. Només va deixar clara una condició: "No quiero dar pena". Pot estar satisfeta, ha aconseguit l'objectiu. De pena, només la que provoca el comportament descrit per la Boyer. Una madrastra cruel, interessada, que només li preocupen els milions i els luxes​. Capaç de destruir a aquells que li fan nosa, com la Laura. Laura, però, s'ha despatxat a gust: "Al principio Isabel Preysler era mi enemiga. Cuando murió mi padre pasé a odiarla"

Miguel Boyer e Isabel Preysler   GTRES
Miguel Boyer i Isabel Preysler / GTRES

L'odi de Boyer contra la Preysler, al descobert: "Solo me pedían dinero"

La filipina va entrar com un escamot d'assalt en la vida familiar dels Boyer: Isabel alejó a mi padre de nosotros. Es una persona hiperposesiva", explicava la Laura dies abans del seu decés. La seva relació ha estat sempre basada en la hipocresia més descarada, per això sempre s'ha mantingut allunyada del seu món. No la volia a prop. Amb la desaparició del pare el 2014, però, van haver de mantenir contacte directe. En joc, l'herència multimilionària, per la qual la Isabel estava disposada a tot. Per a ella i també per a Ana Boyer, l'única filla que van tenir en comú, i qui per cert no ha anat al funeral de la seva germana. Revelador. La Laura va estimar-se més perdre diners que baixar al fang i barallar-se amb la tropa preysleriana: "Renuncié a ella, solo me pedían dinero". 

Laura Boyer Portada Semana
Laura Boyer esbudella Isabel Preysler després de morir / Semana
Isabel Preysler coche GTRES
Isabel Preysler / GTRES

La Preysler podria regirar-se i intentar contraatacar, però fer-ho amb una morta podria danyar la seva reputació malmesa. Un moviment en fals podria empitjorar la situació. I tal i com estan les coses, millor no remenar gaire el vesper.