Isabel Preysler intenta passar desapercebuda en els seus mesos més complicats. Des de la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa s'ha intentat tirar per terra la seva imatge, encara que han sortit algunes persones properes al seu entorn, com Julio Iglesias, per defensar-la. Per primera vegada, la reina de cors està soltera, i en el dia d'avui no pensa en l'amor. El seu cor està centrat en els seus fills i els seus nets. La mare de Tamara Falcó va trencar el seu silenci en una exclusiva per a la seva revista amiga. Allà va atacar durament al seu ex, crític algunes de les seves actituds. Tanmateix, després de la tempesta va arribar la calma.

Aquest dimarts 28 de març era un dia clau en la parella Mario Vargas Llosa compleix anys, en aquesta ocasió 87. És la primera vegada que ho farà sense Isabel Preysler al seu costat després de vuit anys de convivència. Tanmateix, estarà acompanyat pels seus tres fills i el seu ex, amb qui hauria reprès la relació. L'aniversari de l'escriptor és especial per a la reina de cors, ja que va ser aquell mateix dia de fa vuit anys, quan el peruà va decidir presentar la mare de Tamara Falcó al seu cercle més íntim. Va ser en un sopar a l'hotel Villamagna. "Cada dia que passo amb tu és millor que l'anterior. I ja sé que la paraula felicitat té un nom i cognom: Isabel Preysler", va dir davant dels assistents amb el micròfon a la mà.

Isabel Preysler recorda la seva mare en l'aniversari de Mario Vargas Llosa

Aquesta data coincideix amb un dels moments més durs de la vida d'Isabel Preysler, i precisament, ara que no hi ha cap aniversari per celebrar, la socialité torna a plorar en recordar el passat. L'aniversari de l'escriptor coincidia amb el de la seva mare, Beatriz Arrastia i Reinares, que va morir el 21 d'agost de 2021. Beatriz hauria complert 100 anys aquest mateix dia.

El naixement de la coneguda Betty se sap per algunes publicacions de familiars com Tamara Falcó, que han revelat la data. El 28 de març de 2021, la marquesa de Griñón va felicitar la seva àvia a Instagram. "Happy birthday Beba. Continua brillant d'aquesta manera tan especial durant molts anys. T'estimem", va escriure.

La neboda d'Isabel Preysler i cosina de Tamara Falcó, Joanna, filla del mort Enrique Preysler, germà d'Isabel, també va revelar el naixement de Betty en xarxes socials. El dia que va morir va voler rendir-li un bonic missatge. "La meva Beba bonica. T'estimaré per sempre i t'estranyaré per sempre. Gràcies per fer-me sentir sempre el teu amor. Beatriz "Betty" Arrastia Preysler, 28 de març de 1923 - 22 d'agost de 2021.

Beatriz Arrastia i Reinares va ser molt estimada en el clan Preysler. Un pilar fonamental per a tota la família. Es va dedicar a negocis immobiliaris, encara que la major part del seu temps s'ocupava de la criança dels seus fills Victòria, Enrique, Isabel, Carlos i els bessons Joaquín i Beatriz. Tenia una connexió molt especial amb la reina de cors, per aquesta raó quan va morir, un desenllaç que ja havia assumit, va sentir una profunda tristesa.